Κατηγορίες: Photo GalleryΑθλητισμός

Το μυαλό στο κύπελλο

 

 

Ο αυριανός αγώνας με τον Θρασύβουλο απασχολεί όλους στις τάξεις της Νίκης

 

Ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού ο Παναγιώτης Πετράς

 

 

Στο κύπελλο βρίσκεται το μυαλό όλων στη Νίκη, η οποία αύριο στις 14.00 υποδέχεται τον Θρασύβουλο στο «Παντελής Μαγουλάς». Πανέτοιμοι οι Παναγιώτης Πετράς και Λυμπέρης Στεργίδης, καθώς ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Κινητοποίηση επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων.

 

 

 

Ο αυριανός αγώνας με τον Θρασύβουλο για το Κύπελλο Ελλάδος απασχολεί άπαντες στο «κυανόλευκο στρατόπεδο». Είναι λογικό τη Νίκη να την ενδιαφέρει περισσότερο το πρωτάθλημα. Μάλιστα η πρεμιέρα της Football League 2 έχει οριστεί για την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη.

Πρόκειται για πολύ σημαντικό παιχνίδι, αφού η βολιώτικη ομάδα θέλει να ξεκινήσει με το δεξί το πρωτάθλημα, αλλά στη Νίκη λένε ότι μπορεί να περιμένει. Κι αυτό γιατί αύριο θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Θρασύβουλο, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος και στην ιστορία του συλλόγου δεν αρμόζει να αμελεί κάποιο παιχνίδι.

Άλλωστε και ο Αλέξης Αλεξίου σε δηλώσεις του τις προηγούμενες ημέρες είχε επισημάνει ότι θα βλέπουν τα ματς ένα-ένα και με τη χρονική σειρά που έρχονται. Η Νίκη θέλει να διακριθεί και στο κύπελλο, πράγμα που σημαίνει ότι θα «χτυπήσει» στα ίσια τον αγώνα με τον Θρασύβουλο.

Το συγκρότημα της Φυλής πραγματοποίησε κακή αρχή στη Football League. Σε τέσσερις αγωνιστικές μετρά ισάριθμες ήττες, ενώ ακόμη δεν έχει πετύχει γκολ. Στον αντίποδα έχει δεχθεί πέντε τέρματα, γεγονός που έχει προβληματίσει έντονα τους ανθρώπους του αθηναϊκού συλλόγου.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι η Νίκη θα υποτιμήσει τον Θρασύβουλο, ούτε θεωρεί ότι έχει εύκολο έργο. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να το κάνει αυτό, όταν αντιμετωπίζει ομάδα που ανήκει σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Απλά οι «κυανόλευκοι» θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το ότι ο Θρασύβουλος δεν βρίσκεται στην καλύτερή του κατάσταση και να τον «χτυπήσουν» στα σημεία όπου «πονάει» αγωνιστικά. Βέβαια η βολιώτικη ομάδα μειονεκτεί στο γεγονός ότι δεν έχει δώσει ακόμη επίσημα παιχνίδια και το ματς του κυπέλλου θα ανοίξει τον κύκλο των επίσημων υποχρεώσεών της για τη φετινή χρονιά.

Οι «κυανόλευκοι» προετοιμάστηκαν εντατικά γιατί ξέρουν ότι τους περιμένει δύσκολη εβδομάδα. Η χθεσινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού σταδίου και είχε ευχάριστες ειδήσεις για τον Αλέξη Αλεξίου. Ο έμπειρος τεχνικός είδε τόσο τον Παναγιώτη Πετρά, όσο και τον Λυμπέρη Στεργίδη να συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα.

Οι δύο παίκτες είχαν ενοχλήσεις στη γάμπα και στον δικέφαλο αντίστοιχα, αλλά φαίνεται πως ξεπέρασαν το πρόβλημα και θα είναι κανονικά παρόντες την Τετάρτη. Βέβαια είναι στο χέρι της τεχνικής ηγεσίας αν θα τους χρησιμοποιήσει, καθώς ακολουθεί και ο αγώνας με τον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη και ίσως θελήσει να τους προφυλάξει.

Ο 48χρονος προπονητής είναι πιθανό να ανοίξει τα χαρτιά του στη συνέντευξη Τύπου, που θα παραθέσει σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Volos Palace». Μαζί του θα είναι και ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Πουλάκος. Οι δύο άνδρες θα μιλήσουν για το ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων και γενικά για θέματα που αφορούν τη βολιώτικη ομάδα.

Πάντως οι «κυανόλευκοι» δεν θα παραταχθούν κομπλέ στην αυριανή αναμέτρηση. Κι αυτό γιατί ο Αλέξανδρος Παπατζίκος «κουβαλά» ποινή από την περασμένη περίοδο και είναι τιμωρημένος, ενώ αμφίβολος θεωρείται ο Γιάννης Πεχλιβανόπουλος, καθώς μέχρι χθες δεν είχε φτάσει από την Ιταλία η μπλε κάρτα του.

Από την πλευρά των φιλάθλων υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση. Το γεγονός ότι άλλαξε η ημέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης με τον Θρασύβουλο (από Πέμπτη σε Τετάρτη), πρόκειται να φέρει ακόμη περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, καθώς από το μεσημέρι της Τετάρτης και μετά είναι κλειστή η αγορά. Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη ευελπιστεί να υπάρχουν πολλοί φίλαθλοι στο γήπεδο, προκειμένου να βοηθήσουν τη βολιώτικη ομάδα να πάρει την πρόκριση.

* Από τον Πύρασο εξεδόθη η παρακάτω ανακοίνωση: «Με αφορμή τον πρώτο επίσημο αγώνα που έδωσε την Κυριακή 20/11 η ομάδα μας στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς, η διοίκηση του Πυράσου ευχαριστεί για άλλη μια φορά τη διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου για την παραχώρηση του γηπέδου της και της εύχεται καλή πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο».

 

Εκδρομή φιλάθλων

στην Τσαριτσάνη

Η Νίκη θα έχει τη στήριξη των φιλάθλων της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League 2. Οι τέσσερις σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών και συγκεκριμένα το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης», οι Blue Angels, ο Όμιλος Φιλάθλων Νίκης και το «Θύρα 3 Volos Club» διοργανώνουν εκδρομή για τον αγώνα με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης την ερχόμενη Κυριακή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα γραφεία των τεσσάρων συνδέσμων μέχρι το βράδυ της Παρασκευής.

 

Τα εισιτήρια διαρκείας

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει ότι έχουν τεθεί σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας εν όψει της ποδοσφαιρικής περιόδου 2011-2012. Τα εισιτήρια διαρκείας στη σκεπαστή κερκίδα κοστίζουν 200 ευρώ (χρυσή κάρτα), ενώ αυτά για τις κερκίδες της θύρας 3 και της οδού Μαιάνδρου κοστίζουν τα μισά χρήματα, δηλαδή 100 ευρώ (μπλε-ασημένια κάρτα). Σε περίπτωση που δεν εξαντληθούν τα «Gold» διαρκείας, τότε θα δοθούν μπλε-ασημένιες κάρτες και για τις δύο άκρες της σκεπαστής κερκίδας.

Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της «Grapheteria», η οποία συνεργάζεται στενά με την ΠΑΕ Νίκη. Τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στη διεύθυνση Μητροπολίτου Γρηγορίου 87 στα Παλιά Βόλου. Εκεί θα καταγράφονται τα εισιτήρια των ενδιαφερομένων, οι οποίο εντός λίγων ημερών μετά την εγγραφή τους θα ειδοποιούνται για να παραλάβουν τα διαρκείας τους.

 

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Κασσελάκης: Άμεσα μέτρα €3,2 δισ. για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Άμεσα μέτρα ύψους 3,2δισ. ευρώ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας περιλαμβάνουν οι προτάσεις του Στέφανου…

12 Μαρτίου 2024

Μενίδι: Θρήνος για τον 19χρονο που σκοτώθηκε στο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο Ξανθόπουλος

Σκηνές που θυμίζουν αρχαία τραγωδία διαδραματίζονται στη λεωφόρο Δεκελείας, στο Μενίδι, όπου τα ξημερώματα έχασε…

12 Μαρτίου 2024

Νέα ομοφοβική επίθεση στη Θεσσαλονίκη – Συνελήφθη ο δράστης

Νέο ομοφοβικό επεισόδιο σημειώθηκε, τη Δευτέρα, στη Θεσσαλονίκη, στο πλακόστρωτο του Λευκού Πύργου. Συγκεκριμένα, έγινε…

12 Μαρτίου 2024

Απογευματινά χειρουργεία: Ξεκίνησαν στη Θεσσαλονίκη – Οι πρώτες επεμβάσεις και το σχόλιο Γεωργιάδη

Από το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» ξεκίνησαν λίγο πριν τις 4 το απόγευμα τα πρώτα απογευματινά χειρουργεία…

12 Μαρτίου 2024

Γερμανία: Κρίσιμη δίκη για το ακροδεξιό AfD λίγο πριν τις εκλογές

Δεκαπέντε χιλιάδες σελίδες δικογραφίας, πάνω από 270 φάκελοι, 100 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και μια διαδικασία που…

12 Μαρτίου 2024

Απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας: Την χτυπούσε μπροστά στο παιδί τους

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με το θύμα της επίθεσης…

12 Μαρτίου 2024