Κατηγορίες: Photo GalleryΑθλητισμός

Νίκη του ΓΣΑ επί του Ρήγα

Ενώ το Διμήνι έφερε 1-1 με τον Τύρναβο και ο Πύρασος έχασε 2-1 από τη Στυλίδα

Η Α.Ε. Διμηνίου όπως παρατάχθηκε στο χθεσινό φιλικό με τον Τύρναβο

Αρκετοί φιλικοί αγώνες πραγματοποιήθηκαν χθες. Στους σημαντικότερους από αυτούς είχαμε τη νίκη του Γ.Σ. Αλμυρού επί του Ρήγα με 2-1, την ισοπαλία με 1-1 της Α.Ε. Διμηνίου απέναντι στον Τύρναβο και την ήττα με 2-1 που υπέστη ο Πύρασος από τη Στυλίδα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

ΓΣΑ-Ρήγας 2-1

Φιλική νίκη που του τονώνει την ψυχολογία πέτυχε ο Γ.Σ. Αλμυρού επί του Ρήγα Φεραίου με σκορ 2-1. Όσοι βρέθηκαν στο στάδιο του Αλμυρού είδαν τους παίκτες του Θόδωρου Ανδρουτσόπουλου να πραγματοποιούν πολύ καλή εμφάνιση, σε αντίθεση με τους Βελεστινιώτες που παρουσιάστηκαν νωθροί. Τα σημάδια της κούρασης ήταν εμφανή,  ίσως και λόγω της σκληρής προετοιμασίας.

Στο 11’ ο Χαλάτσης απέκρουσε σε κόρνερ το πλασέ του Κολημήτρα. Αυτό το εκτέλεσε ο Σ. Μπακάλης, οι Αλμυριώτες δεν κατάφεραν να απομακρύνουν τη μπάλα και ο Χατζηαθανασίου από το ύψος του πέναλτι έκανε το 0-1. Στο 30’ ο Αραπίτσας πραγματοποίησε ωραία ατομική ενέργεια και την κατάλληλη στιγμή γύρισε τη μπάλα στον Πλασταρά που ισοφάρισε σε 1-1. Όσο για το 2-1 σημειώθηκε στο 81’ μετά από όμορφο συνδυασμό των Φάτση, Μπούρχα και άψογο τελείωμα από τον Κλουκουτάρα.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Φαράντος, Β. Τσιάτσιος, Πλαβός, Δημητριάδης, Σ. Τσιάτσιος, Τσίπι, Βούλγαρης, Αραπίτσας, Πλασταράς, Χειλάς. Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Θεοδωρίδης, Μπούρχας, Κλουκουτάρας, Φάτσης, Μπούσι, Νικηφοράκης.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Τσουμπέκος, Ποτόμι, Γουτούλης, Σπαθής, Γούτσιος, Χατζηαθανασίου, Σ. Μπακάλης, Ρέβης, Πάσχος, Γκοντόλος, Κολημήτρας. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Χατζής, Μιχολίτσης, Ρηγίνος, Τσουκάλης, Βουραζέρης, Κατσίκης, Ρουκάς, Β. Ντόντος.

* Επόμενο φιλικό για τον Ρήγα θα είναι την Τετάρτη, που θα υποδεχθεί τη Νίκη, ενώ ο ΓΣΑ θα παίξει την ερχόμενη Κυριακή με τον Μανδραϊκό.

Α.Ε. Διμηνίου-Τύρναβος 1-1

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Α.Ε. Διμηνίου απέναντι στον Τύρναβο, ομάδα Γ’ Εθνικής. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1 με τον τεχνικό Κώστα Μπράτσο να εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Οι Διμηνιώτες προηγήθηκαν στο 20’ με κοντινή κεφαλιά του Ζαρκάδα, μετά από κόρνερ του Τσεκούρα, ενώ η ισοφάριση ήρθε στο 80’ με απ’ ευθείας φάουλ του Μεζίνι.

Α.Ε. ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Γεώργογλου (46’ Παπούλιας), Γκέρτσο (46’ Νικούδης), Μπαντάς (80’ Σαρδέλας), Μοράλες (46’ Τ. Χονδρό), Κουλάκογλου (60’ Ταμπακόπουλος), Κουτσογιάννης (46’ Γιαουπλάρι), Τσιουρέλης (60’ Καραπλιάγκος), Μαυρίδης (46’ Φιλατζικιώτης, 75’ Χατζηευφραιμίδης), Τσεκούρας (46’ Σφάκας, 75’ Π. Κοντός),  Αντζούρης (60’ Γκίκα), Ζαρκάδας (60’ Φέζο, 80’ Κωσταράς).

Πύρασος-Στυλίδα 1-2

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Πύρασος από τη Στυλίδα στο γήπεδο των Μικροθηβών σε ένα δυνατό τεστ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Κουφιώτη στο 11’. Στο 56’ ο Γεωργιάδης και στο 62’ ο Πετρίδης έχασαν καλές ευκαιρίες για την ισοφάριση, που ήρθε στο 63’ με πέναλτι που κέρδισε ο Καραγιώργος και εκτέλεσε εύστοχα ο Στεφανής. Δέκα λεπτά αργότερα καταλογίστηκε νέο πέναλτι για τον Πύρασο, αλλά ο Γεωργιάδης «νικήθηκε» από τον τερματοφύλακα Λιανό. Το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε στο 83ο λεπτό με φάουλ του Καραπέτσα.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Κοντογιάννης, Ι. Κοντοβάς, Γκάγκας, Κυριάκος, Τανάγιας (41′ Μπασδάνης), Ασλάνογλου, Χάνος, Ράπτης, Κίτσος (30′ Βαΐτσης), Π. Κοντοβάς, Αρσένος. Στο β’ ημίχρονο, έπαιξαν και οι: Κιλμπασάνης, Βαγγελόπουλος, Στεφανής, Πετρίδης, Γεωργιάδης, Καραγιώργος, Σπύρου, Μπούτλας.

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Παραλίγο τροχαίο ατύχημα με αγριογούρουνο

Παραλίγο τροχαίο ατύχημα με αγριογούρουνο θα είχε οδηγός αυτοκινήτου που κινούνταν στο δρόμο των Μετεώρων.…

9 Δεκεμβρίου 2023

Νέα τιμολόγια ρεύματος: Πώς να επιλέξουμε χρώμα – Χρήσιμα tips

Σύγχυση έχουν προκαλέσει στους περισσότερους καταναλωτές τα χρώματα στα τιμολόγια ρεύματος, τα οποία θα ισχύσουν…

9 Δεκεμβρίου 2023

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ισραηλινός διαιτητής τραυματίστηκε σε επίθεση της Χεζμπολάχ στα βόρεια σύνορα με τον Λίβανο

Ένας διαιτητής ποδοσφαίρου στην πρώτη κατηγορία του Ισραήλ τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ της Παρασκευής την…

9 Δεκεμβρίου 2023

Επεισόδια στου Ρέντη: Στο «μικροσκόπιο» τα κινητά των χούλιγκαν – 10 σεσημασμένοι στον «πυρήνα» των βασικών υπόπτων

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τα επεισόδια στου Ρέντη που είχαν ως αποτέλεσμα…

9 Δεκεμβρίου 2023

Οι Βρετανοί μετανιώνουν για το Brexit, λέει νέα έρευνα

Μετανιώνουν για το Brexit οι Βρετανοί, σύμφωνα με δημοσκόπηση του ανεξάρτητου think tank "British Future".…

9 Δεκεμβρίου 2023

Συνέντευξη Τύπου στο Ορφανοτροφείο Βόλου

Ο κος Κωνσταντίνος Θεοδώρου καλεί την Δευτέρα 11/12/2023 και ώρα 11:00π.μ. στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος…

9 Δεκεμβρίου 2023