Photo Gallery, Αθλητισμός

Νίκη-Καλαμαριά σήμερα στο “Π. Μαγουλάς”

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα στις 5 το απόγευμα στο «Παντελής Μαγουλάς», όπου θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι της 19ης ημέρας του βορείου ομίλου της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στη Νίκη και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να αναρριχηθούν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα ξεπερνώντας τους αντιπάλους τους. «Όπλο» τους θα είναι η έδρα, με τους οργανωμένους να λύνουν την αποχή τους και να ετοιμάζονται να δημιουργήσουν «καυτή» ατμόσφαιρα για να βοηθήσουν τους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας να φτάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

 

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

 

Μεγάλο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς». Η Νίκη θα αναμετρηθεί με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και εφόσον κερδίσει θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την άνοδό της στην παραπάνω κατηγορία. Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται δύο πόντους πίσω από τους αντιπάλους τους (31 έναντι 33) και αν τους νικήσουν θα τους ξεπεράσουν στη βαθμολογία και θα είναι δεύτεροι, δηλαδή σε μία θέση που οδηγεί στα πλέι οφ.

Παράλληλα θα αποκτήσουν ελπίδες και για την απ’ ευθείας άνοδο στη Β’ Εθνική διότι στη συνέχεια θα υποδεχθούν τον πρωτοπόρο Εθνικό Γαζώρου, ενώ θα ακολουθήσουν δύο ακόμη αγωνιστικές με τον αδιάφορο Ηρακλή εκτός έδρας και τον σαφώς πιο αδύναμο Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας όπου θα επιδιωχθεί το απόλυτο βαθμών.

Βέβαια αυτή τη στιγμή το μυαλό όλων στη Νίκη είναι αποκλειστικά στο σημερινό ματς που είναι αρκετά δύσκολο μια και οι φιλοξενούμενοι έχουν τον ίδιο στόχο. Εξάλλου, η ομάδα που θα νικήσει ουσιαστικά θα γίνει το μεγάλο φαβορί για τη δεύτερη θέση, ενώ θα ελπίζει και στην κατάληψη της πρώτης, εφόσον ο Εθνικός Γαζώρου χάσει στο «Π. Μαγουλάς» από τη Νίκη και κάνει και μία «γκέλα» στους υπόλοιπους αγώνες του.

Στην προσπάθειά της για το «τρίποντο» η Νίκη θα έχει τη θερμή συμπαράσταση χιλιάδων φιλάθλων που αναμένεται να γεμίσουν το «Παντελής Μαγουλάς», ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι επιστρέφουν στην κερκίδα οι οργανωμένοι των τριών συνδέσμων (Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης», Blue Angels, Θύρα 3-Volos Club) που απείχαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάσταση στα διοικητικά της ΠΑΕ. Όμως οι συνθήκες άλλαξαν με την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον Ανδρέα Πάτση και οι οργανωμένοι θα βρίσκονται κανονικά στις θέσεις τους δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα που θα δώσει ώθηση στους «κυανόλευκους» για να πάρουν το «τρίποντο».

Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστεί η Νίκη, το πιθανότερο είναι να επιλεχθεί από τον τεχνικό Περικλή Αμανατίδη το σύστημα 4-5-1 με διάταξη 4-2-3-1. Ρισκάροντας μία πρόβλεψη, τερματοφύλακας θα είναι ο Βούρας, δεξιός οπισθοφύλακας ο Στουρνάρας και αριστερός ο Λαμπρόπουλος, ενώ ο Χολέβας με τον Δεληζήση θα τοποθετηθούν στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή ο Παπατζίκος με τον Ριζογιάννη θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ. Μπροστά τους στον άξονα θα παίξει ο Διαμαντίδης, που θα έχει κυρίως οργανωτικό ρόλο, ενώ δεξιά θα κινείται ο Λαζαρίδης και αριστερά ο Παυλίδης. Τέλος, αιχμή του δόρατος θα είναι ο Πουλάκος.

Στην αποστολή μετέχουν και οι Ψωμιάδης, Μκρτσιάν, Κοντοχρήστος, Πεχλιβανόπουλος, Ζαχαράκης, Λουκίνας, Κυπτίου, Κυριακίδης και Αναστασίου. Πάντως, ο τελευταίος δεν είναι 100% έτοιμος και ίσως να είναι ένας εκ των δύο που θα κοπούν από την 18άδα λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Εκτός αποστολής έμεινε ο Μουδούρογλου που είναι τραυματίας.

Ο Απόλλων Καλ.

Μόνο για …τουρισμό δεν θα έλθει στο Βόλο ο Απόλλων Καλαμαριάς. Οι «Πόντιοι» είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα που αν μάλιστα είναι νικηφόρο θα τους δώσει το δικαίωμα να ελπίζουν και σε απ’ ευθείας άνοδο. Βέβαια πρώτο τους μέλημα θα είναι να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους προκειμένου να διασφαλίσουν την ισοπαλία και από κει και πέρα θα κυνηγήσουν το γκολ με αντεπιθέσεις.

Ο τεχνικός Σπύρος Μπαξεβάνος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Δεμιρτζόγλου, Νάιντου και Παρμαξίδη, ενώ επιστρέφει ο Αλντίν Χατζί που αισθάνεται καλύτερα. Ωστόσο, μάλλον θα μείνει στον πάγκο και θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα την εξέλιξη του αγώνα. 

Στην αποστολή του Απόλλωνα μετέχουν οι: Καρατζιοβαλής, Καλογεράκης, Λεπτοκαρίδης, Καραντασιάδης, Βέντζιος, Λουιζίδης, Σάλιβαν, Σακκάς, Μωυσιάδης, Χαλιμπάκης, Σκέμπης, Καραπατσακίδης, Παντελιάδης, Μπιτέλης, Καϊάφας, Πλατάκης, Χατζί, Ευθυμιάδης, Μουρατίδης και Λιόνης.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Γηπ. «Π. Μαγουλάς»

Ώρα 17.00

 

ΝΙΚΗ

12. Βούρας

72. Στουρνάρας

31. Λαμπρόπουλος

40. Δεληζήσης

5. Χολέβας

3. Ριζογιάννης

33. Παπατζίκος

22. Λαζαρίδης

32. Παυλίδης

85. Διαμαντίδης

7. Πουλάκος

Προπονητής:

Π. Αμανατίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ

1. Καρατζιοβαλής

55. Σακκάς

15. Καραντασιάδης

5. Βέντζιος

6. Καραπατσακίδης

73. Μπιτέλης

16. Λιόνης

37. Χαλιμπάκης

10. Παντελιάδης

7. Πλατάκης 

9. Λεπτοκαρίδης

Προπονητής:

Σ. Μπαξεβάνος

 

Διαιτητής: Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί: Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής), Πετρίδης (Χίου)

4ος διαιτητής: Αντωνίου (Αθηνών)

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το