Photo Gallery, Αθλητισμός

Νέα των ομάδων της ΕΠΣΘ

Ο Θ. Ανδρουτσόπουλος

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ

Νέος προπονητής

ο Θ. Ανδρουτσόπουλος

Νέο προπονητή έχει από χθες ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού. Πρόκειται για τον Θόδωρο Ανδρουτσόπουλο, που τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του ιστορικού συλλόγου. Έτσι, θα ηγηθεί της προσπάθειας για ένα νέο ξεκίνημα στην ομάδα, μετά τον υποβιβασμό της από τη Δ’ Εθνική στην Α’ τοπική κατηγορία της ΕΠΣΘ.

Έτοιμος για πολλή και σκληρή δουλειά εμφανίστηκε ο ίδιος ο Θόδωρος Ανδρουτσόπουλος μιλώντας στη «Θ» για τη νέα πρόκληση στην προπονητική του καριέρα: «Πηγαίνω σε μία ομάδα με μεγάλη δυναμική. Οι άνθρωποι του Γυμναστικού με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή που με πλησίασαν, δείχνοντας ότι ήθελαν πραγματικά να συνεργαστούμε. Οι φιλοδοξίες μας ταυτίζονται και γι’ αυτό ήταν εύκολο να καταλήξουμε σε συμφωνία. Από κει και πέρα, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μας περιμένει όλους πολλή και σκληρή δουλειά, ώστε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο αντάξιο της ιστορίας του συλλόγου».

ΘΗΣΕΑΣ

Πήρε Αγριόδημο,

ανανέωσε

ο Λ. Δενελάβας

Η διοίκηση του Θησέα έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πρώτο της μέλημα ήταν η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Ηλία Κούγιαλη και στη συνέχεια η παραμονή όλων αθλητών της ομάδας που κατάγονται από την Αγριά.

Παράλληλα οι ιθύνοντες του συλλόγου ήρθαν σε συμφωνία και με τον Λευτέρη Δενελάβα, που και τη νέα χρονιά θα αποτελέσει το «βαρύ πυροβολικό» των «πρασίνων». Η παραμονή του στον Θησέα πιστώνεται ως επιτυχία της διοίκησης, αφού ο συγκεκριμένος παίκτης είναι εγνωσμένης αξίας και δεν είναι τυχαίο ότι τις δύο προηγούμενες περιόδους αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Α’ τοπικής.

Επίσης, από τον Θησέα ανακοινώθηκε ότι ολοκληρώθηκε και τυπικά η απόκτηση του τερματοφύλακα Γιάννη Αγριόδημου, ενώ στα σχέδια των ιθυνόντων του συλλόγου είναι να γίνουν τρεις ακόμη μεταγραφές νεαρών ποδοσφαιριστών.

Τέλος, από χθες ομάδα του Θησέα που αποτελείται από παίκτες γεννημένους το 1995 και το 1996 και οι οποίοι κατάγονται από την ευρύτερη περιοχή της Αγριάς, μετέχει σε τουρνουά στην Πορταριά.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το