Κατηγορίες: Photo GalleryΑθλητισμός

Με τον «αέρα» του φαβορί η Νίκη

Στην Κατερίνη «εκστρατεύει» σήμερα η Νίκη, που θα αναμετρηθεί με τον Βατανιακό στο πλαίσιο της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Με τον «αέρα» της ομάδας που παίζει σε ανώτερη κατηγορία οι «κυανόλευκοι» του Βόλου στοχεύουν αποκλειστικά στην πρόκριση, που θα τους βοηθήσει και ψυχολογικά εν όψει των επόμενων υποχρεώσεών τους στο πρωτάθλημα της Football League. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 14.30 και είναι «νοκ άουτ», δηλαδή σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί θα εκτελεστούν και πέναλτι.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αμβλύνει τις εντυπώσεις από την εντός έδρας ήττα από την Καβάλα έχει σήμερα η Νίκη, που αντιμετωπίζει τον Βατανιακό Κατερίνης στο γήπεδό του για την Α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Δεν χωρά αμφιβολία πως οι «κυανόλευκοι» του Βόλου διαθέτουν ποιοτικότερο σύνολο, όπως φαίνεται και από τη διαφορά της μίας κατηγορίας που τους χωρίζει από τους αντιπάλους τους. Έτσι, παρότι είναι φιλοξενούμενοι αποτελούν το φαβορί της αναμέτρησης.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως μπορούν να υποτιμήσουν το συγκρότημα της Κατερίνης. Εξάλλου, στον θεσμό του Κυπέλλου ελλοχεύουν οι εκπλήξεις και μία κακή εμφάνιση μπορεί να φέρει τον αποκλεισμό, ιδιαίτερα από τη στιγμή που στην Α’ φάση οι αγώνες είναι «νοκ άουτ». Σημειώνεται ότι ο νικητής του σημερινού παιχνιδιού θα αντιμετωπίσει στον Β’ γύρο εκτός έδρας τον νικητή του ζευγαριού Κασσιόπη-Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Φυσικά για τη Νίκη προέχει το σημερινό παιχνίδι με τον τεχνικό Περικλή Αμανατίδη να σκοπεύει να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα προκειμένου να ξεκουράσει παίκτες που είναι καταπονημένοι από τα συνεχή παιχνίδια στη Football League. Μάλιστα, οι Χρήστος Μήτσης, Μπόζινταρ Τάντιτς και Άγγελος Βέρτζος έμειναν και εκτός αποστολής μια και αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών. Ο 42χρονος προπονητής προτίμησε να τους προφυλάξει, ενώ όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει, ένα πιθανό σχήμα έχει ως εξής:

Τερματοφύλακας ο Ηλίας Βούρας, δεξιός οπισθοφύλακας ο Στέργιος Ψιάνος και αριστερός ο Θοδωρής Παπαδόπουλος, ενώ οι Δημήτρης Σαμαράς και Βασίλης Καρατζάς θα είναι οι δύο στόπερ. Στη μεσαία γραμμή ο Παντελής Ριζογιάννης θα αγωνιστεί ως αμυντικό χαφ, μαζί με έναν εκ των Ιβάν Τάσιτς ή Ηρακλή Ρόππα. Η τριάδα των μεσοεπιθετικών αναμένεται να αποτελείται από τους Μανώλη Σκούφαλη και Γκονσάλβες Ουέλινγκτον που θα κινούνται από δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, καθώς και τον Τάσο Κυριάκο που θα παίζει στον άξονα, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Βίκτορας Γιάκομπ. 

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι και οι: Τάσος Καρακούτσης, Ανδρέας Μκρτσιαν, Άγγελος Αργύρης, Γιώργος Λαζαρίδης, Νίκος Πουρτουλίδης, Κώστας Φλίγκος και Σωτήρης Χάμος.

Ο Βατανιακός

Την έκπληξη θα κυνηγήσει σήμερα ο Βατανιακός κόντρα στη Νίκη. Η ομάδα της Κατερίνης θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση απέναντι σε ένα συγκρότημα ανώτερης κατηγορίας, έστω και αν ο θεσμός του Κυπέλλου δεν αποτελεί προτεραιότητα.

Όμως σε περίπτωση επιτυχίας θα τονωθεί το ηθικό των παικτών του Βατανιακού, που στην πρεμιέρα της Football League 2 έμειναν στο 1-1 εντός έδρας κόντρα στη Δόξα Κρανούλας. Για το σημερινό ματς ο προπονητής Λεωνίδας Μπίλης μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές πλην του Χρήστου Καρυοφίλλη που είναι τραυματίας.

Ανακοινώσεις της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εξέδωσε χθες δύο ανακοινώσεις. Κατ’ αρχάς ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας για το δυναμικό «παρών» που έδωσαν στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού σταδίου στο παιχνίδι με την Καβάλα. Επίσης έκανε γνωστό ότι νέος υπεύθυνος του λογιστηρίου ανέλαβε ο κ. Πιερής Κωνσταντίνου. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους χιλιάδες φιλάθλους της, που έδωσαν βροντερό παρών την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, δημιουργώντας μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα. Η παρουσία του κόσμου στην κερκίδα και η στήριξη του στο δύσκολο έργο της ΠΑΕ, είναι στοιχεία που βοηθούν στην υλοποίηση των στόχων της ομάδας» και «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου γνωστοποιεί ότι την ευθύνη του λογιστηρίου της εταιρείας αναλαμβάνει ο κ. Πιερής Κωνσταντίνου.

Σε απολογία η Νίκη

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League-Football League 2 κάλεσε σε απολογία για αύριο Πέμπτη 25/10/2012 και ώρα 10.30 την ΠΑΕ Νίκη για παράβαση των άρθρων 1, 2, 3, 5, 6, 13,  14, 15, 25 και 30 του Πειθαρχικού Κώδικα στον αγώνα Νίκη-Ηρακλής που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό στάδιο στις 10/10/2012.

Πρόσκληση

της Ερασιτεχνικής

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» και η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης, προσκαλεί τα μέλη και όλους τους φίλους της Νίκης Βόλου σε μια ανοιχτή συνάντηση-συζήτηση γύρω από τα θέματα που απασχολούν το τμήμα καλαθοσφαίρισης του συλλόγου σήμερα Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 19.00 στο Blue Sport Cafe (Κυρίλλου-Μυτιλήνης).

 

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Γηπ. Βατανιακού

Ώρα 14.30

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ

Παπαδόπουλος

Ηλίας

Τριανταφυλλίδης

Βαρτζιώτης

Γιαλαμίδης

Τσιώμης

Τσικαδέρης

Τσιτλακίδης

Μανίκας

Ποτουρίδης

Τζιώρας

Προπονητής:

Λ. Μπίλης

ΝΙΚΗ

Βούρας

Ψιάνος

Παπαδόπουλος

Καρατζάς

Σαμαράς

Ριζογιάννης

Τάσιτς

Κυριάκος

Σκούφαλης

Ουέλινγκτον

Γιάκομπ

Προπονητής:

Π. Αμανατίδης

Διαιτητής: Μαστάκας (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Πατσιάς, Περικλείδης (Μακεδονίας)

4ος διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας) 

Share
Ετικέτες: Νίκη

Πρόσφατα άρθρα

Θεσσαλονίκη: «Γέφυρα ζωής» από αστυνομικούς για βρέφος δύο μηνών που έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο

«Γέφυρα ζωής» για τη μεταφορά βρέφους στο νοσοκομείο έστησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη. Οι γονείς του…

27 Δεκεμβρίου 2023

Ρομπότ της Tesla επιτέθηκε σε εργαζόμενο: Τον άρπαξε με τα μεταλλικά του νύχια και τον τραυμάτισε

Ένας μηχανικός λογισμικού της Tesla υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς όταν δέχθηκε επίθεση από ένα ρομπότ που…

27 Δεκεμβρίου 2023

Ανησυχία από τους ειδικούς: Έξαρση των ιώσεων την Πρωτοχρονιά – «Μην πάτε σε γιορτινές συγκεντρώσεις με συμπτώματα»

Ανησυχία επικρατεί στους ειδικούς εξαιτίας της έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού, γρίπης και ιώσεων τα οποία…

27 Δεκεμβρίου 2023

Αποκαλύφθηκε άγαλμα της Σακίρα στη γενέτειρα της – Φτάνει τα 6,5 μέτρα και ζυγίζει 6 τόνους

Με μία ανάρτησή της στο Instagram η Σακίρα αποκάλυψε ότι τοποθετήθηκε στη γενέτειρά της την…

27 Δεκεμβρίου 2023

Ρωσία και Ιράν θα χρησιμοποιούν στις εμπορικές συναλλαγές τα δικά τους νομίσματα αντί για δολάρια

Το Ιράν και η Ρωσία κατέληξαν σε συμφωνία, βάσει της οποίας θα χρησιμοποιούν στις εμπορικές…

27 Δεκεμβρίου 2023

Τέλος χρόνου για το νέο AppleWatch – Εξαφανίζεται από τα ράφια των καταστημάτων στις ΗΠΑ

Τέλος χρόνου για το νέο Apple Watch, αφού ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε να προβεί σε…

27 Δεκεμβρίου 2023