Στάσεις συστάσεις, ενστάσεις

Μεγαλώνει η λίστα, φουντώνει το παρασκήνιο

«Φουντώνει» το παρασκήνιο στο Επιμελητήριο και μεγαλώνει η λίστα των ενδιαφερομένων για την προεδρία, μετά τους κ.κ. Κοπαλή, Σταυρίδη, τις κινήσεις του κ. Καπούλα, αλλά και τη θετική αντιμετώπιση του κ. Αντωνίου στην πρόταση της Ν.Δ. να ηγηθεί ψηφοδελτίου, με την προϋπόθεση ότι θα είναι υπερκομματικό.

Νέα κίνηση εκδηλώθηκε για τις εκλογές με επικεφαλής τον Απόστολο Αθανασό, πρόεδρο του Συλλόγου Εστίασης και Διασκέδασης.

Πληροφορίες τον θέλουν να έχει προχωρήσει ήδη σε «υπερκομματικές» επαφές με επιμελητηριακά στελέχη και άμεσα να ανακοινώνεται επίσημα η υποψηφιότητά του.

«Η υποψηφιότητά του θα στηριχθεί σε σοβαρούς επιχειρηματίες και από τη Μαγνησία και από τις Σποράδες με έξωθεν καλή μαρτυρία. Νομίζουμε ότι είναι η μόνη σοβαρή εναλλακτική λύση στο χάος που βρίσκεται το Επιμελητήριο και η τοπική οικονομία» έλεγε χθες επιμελητηριακός, που θα τον στηρίξει.

Την ίδια ώρα πληροφορίες θέλουν το ΠΑΣΟΚ να αποφάσισε να κρατήσει «απόσταση» από τις εκλογές στο Επιμελητήριο και το μήνυμα στον κ. Πλαστάρα είναι μάλλον σαφές.

ΚΑΤ. ΤΑΣ

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το