Κατηγορίες: Photo GalleryΑθλητισμός

Θετικά στοιχεία ο Ρήγας

Νίκησε εκτός έδρας 1-0 τον Αμπελωνιακό σε φιλικό παιχνίδι

 

Σε σωστό δρόμο έδειξε να βρίσκεται ο Ρήγας Φεραίος που νίκησε και στο δεύτερο φετινό φιλικό του παιχνίδι. Οι Βελεστινιώτες κατάφεραν να επικρατήσουν εκτός έδρας του Αμπελωνιακού με 1-0, δηλαδή μίας ομάδας που πρωταγωνίστησε στο περσινό πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση σημείωσε ο Βουραζέρης με πέναλτι στο 87’.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Δυνατό τεστ ήταν για τον Ρήγα, αυτό με τον Αμπελωνιακό, με τους παίκτες του Λάκη Μπακάλη να δείχνουν θετικά στοιχεία και να δίνουν υποσχέσεις για το μέλλον. Δεν ήταν τόσο η νίκη με 1-0 που ικανοποίησε τον Βελεστινιώτη προπονητή όσο το γεγονός ότι όσοι έπαιξαν είχαν διάθεση και αγωνιστική πειθαρχία. Ατού του Ρήγα στον προχθεσινό αγώνα ήταν η εξαιρετική του αμυντική λειτουργία, ιδιαίτερα στο α’ μέρος, ενώ στην επανάληψη ήταν και επιθετικά αρκετά δραστήριος. 

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι οι «κυανόλευκοι» αγωνίστηκαν και με σημαντικές ελλείψεις, αφού για διαφόρους λόγους δεν ταξίδεψαν στον Αμπελώνα οι: Χατζής, Μπίκας, Τριχόπουλος, Σφυρής, Κουντούρης, Βογιατζής, Γάρος και Μπλέτσας. Μάλιστα ο τελευταίος υποφέρει από κάκωση στον μηνίσκο και θα υποβληθεί σύντομα σε αρθροσκόπηση, ώστε να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην ενεργό δράση.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα είχε την εξής μορφή: Τερματοφύλακας ο Τσουμπέκος, δεξί μπακ ο Ποτόμι και αριστερό ο Σπαθής, ενώ στο κέντρο της άμυνας τοποθετήθηκαν οι Γούτσιος και Βουραζέρης. Στη μεσαία γραμμή ο Χατζηαθανασίου είχε ρόλο «κόφτη» μπροστά από τα σέντερ μπακ, ενώ οι Ρέβης και Σ. Μπακάλης είχαν περισσότερο οργανωτικά και επιθετικά καθήκοντα. Τέλος, στη γραμμή κρούσης οι Γουτούλης (δεξιά) και Γκοντόλος (αριστερά) χρησιμοποιήθηκαν στις δύο πτέρυγες, ενώ ο Ρηγίνος στην κορυφή.

Στην επανάληψη ο Πάσχος αγωνίστηκε στη θέση του σέντερ φορ, ο Μιχολίτσης αριστερά στην επίθεση, ενώ ο Ρηγίνος μετατέθηκε στο δεξί άκρο της γραμμής κρούσης. Επίσης ο Γουτούλης οπισθοχώρησε στο δεξί άκρο της άμυνας. Τέλος, ο Κολημήτρας έπαιξε σαν επιθετικό χαφ και στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο Ρουκάς ως αριστερό μπακ.

Το γκολ του αγώνα σημειώθηκε στο 87’ όταν ο Κολημήτρας κέρδισε πέναλτι που αξιοποίησε με ψύχραιμο τρόπο ο Βουραζέρης. Πάντως, ο Ρήγας θα μπορούσε να σκοράρει σε τρεις ακόμη περιπτώσεις. Στο 34’ ο Σ. Μπακάλης εκτέλεσε φάουλ και ο Ρηγίνος από κοντά αστόχησε. Στο 65’ ο Μιχολίτσης ανάγκασε τον αντίπαλο γκολκήπερ σε θεαματική απόκρουση στην κλειστή του γωνία, ενώ στο 71’ ο Κολημήτρας έκανε την ατομική προσπάθεια, αλλά σούταρε άουτ.

Οι γηπεδούχοι δεν φάνηκαν ιδιαίτερα απειλητικοί. Ωστόσο, σε δύο περιπτώσεις που χρειάστηκε ο Βασίλης Τσουμπέκος ήταν σε ετοιμότητα και δεν επέτρεψε να παραβιαστεί η εστία του.

Το επόμενο φιλικό των «κυανολεύκων» θα είναι την Τετάρτη, όπου θα αντιμετωπίσουν την Αγία Παρασκευή στο γήπεδο του Αερινού.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Τσουμπέκος, Ποτόμι (46’ Πάσχος), Σπαθής (70’ Ρουκάς), Βουραζέρης, Γούτσιος, Χατζηαθανασίου, Ρέβης (46’ Κολημήτρας), Σ. Μπακάλης, Γουτούλης, Γκοντόλος (46’ Μιχολίτσης), Ρηγίνος.

 

Share
Ετικέτες: ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ

Πρόσφατα άρθρα

Ηχητικό «καίει» τον Νετανιάχου: Τα «βάζει» με το Κατάρ για τη Χαμάς και προκαλεί την οργή του

Αίσθηση και αντιδράσεις έχει προκαλέσει ηχητικό με δηλώσεις που αποδίδονται στον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου…

25 Ιανουαρίου 2024

Λάρισα: Παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη το Περιφερειακό Συνέδριο Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ

Το Περιφερειακό Συνέδριο Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, με…

25 Ιανουαρίου 2024

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Χορευτικός Όμιλος Άνω Λεχωνίων

Ο Χορευτικός Όμιλος Άνω Λεχωνίων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2024…

25 Ιανουαρίου 2024

Χάρι: Θέλει να τα ξαναβρεί με την οικογένειά του – Η ζωή είναι μικρή, λέει πηγή από το περιβάλλον του

Σε αναμμένα κάρβουνα φαίνεται πως κάθεται ο πρίγκιπας Χάρι στις Ηνωμένες Πολιτείες την ώρα που…

25 Ιανουαρίου 2024

Σε κατάσταση αμόκ σκότωσε τη γυναίκα και τις τρεις κόρες του – Όλα ξεκίνησαν από έναν καβγά

Ένας μουσουλμάνος πατέρας πέντε παιδιών από το Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών κατηγορείται ότι σκότωσε τη…

25 Ιανουαρίου 2024

Δικαιώθηκε ο Ολυμπιακός Β. από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ

Δικαιώθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ σχετικά με την ποινή κεκλεισμένων των…

25 Ιανουαρίου 2024