Κατηγορίες: Αθλητισμός

Θα γίνει μια τελευταία μεταγραφή στη Νίκη;

Σήμερα εκπνέει η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές και αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν η Νίκη προχωρήσει σε κάποια ακόμη προσθήκη. Αν τελικά γίνει μια τελευταία μεταγραφή, τότε οι «κυανόλευκοι» θα ενισχυθούν στον επιθετικό τομέα, αν και επίσημα η διοίκηση της βολιώτικης ΠΑΕ υποστηρίζει ότι το έμψυχο δυναμικό είναι πλήρες.

 

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

 

Όπως είχε ανακοινώσει η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου η μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού είχε πάρει παράταση μέχρι σήμερα 14 Σεπτεμβρίου και αφορά αποκλειστικά παίκτες που είχαν μείνει ελεύθεροι στα τέλη του Ιουνίου βοηθώντας τους έτσι να βρουν ποδοσφαιρική στέγη. Μάλιστα χθες εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση όπου αναφέρει τα κάτωθι:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012, τελευταία ημέρα της περιόδου μετεγγραφών για τους «άνεργους ποδοσφαιριστές», σύμφωνα με όσα περιγράφονται στον Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της FIFA (άρθρο 6 του Κανονισμού και των ερμηνευτικών σχολίων, όπως είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ), οι υπηρεσίες της Ομοσπονδίας θα παραμείνουν ανοικτές έως τις 15:00».

Είναι αλήθεια πως η Νίκη δεν κινήθηκε καθόλου μέσα στο διάστημα αυτής της παράτασης. Όποια μεταγραφή πραγματοποίησε, την έκανε μέχρι τις 31 Αυγούστου. Θυμίζουμε ότι τελευταίοι αποκτηθέντες ήταν οι Νίκος Πουρτουλίδης, Βίκτορας Γιάκομπ, Ιβάν Τάσιτς και Χρήστος Μπαταβάνης. Αμέσως μετά η διοίκηση της ΠΑΕ, δια στόματος Ανδρέα Πάτση, είχε τονίσει ότι οι μεταγραφές είχαν ολοκληρωθεί.

Ωστόσο τις προηγούμενες ημέρες είχε διαρρεύσει η πληροφορία ότι οι ιθύνοντες της ομάδας δεν θα μείνουν τελείως αδρανείς αυτό το διάστημα. Ήδη ακούστηκαν διάφορα ονόματα, τα οποία φερόταν ως υποψήφια να ντυθούν στα «κυανόλευκα», όπως για παράδειγμα αυτό του Χρήστου Καλαντζή, αλλά κάτι τέτοιο δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα.

Μάλιστα ο ίδιος ο 30χρονος σέντερ φορ με δηλώσεις του στην αθλητική ιστοσελίδα «flnews.gr» διέψευσε αυτό το ενδεχόμενο υποστηρίζοντας ότι είχε γίνει μια πρώτη επαφή στις αρχές της μεταγραφικής περιόδου, αλλά έκτοτε δεν είχε ξαναμιλήσει με κάποιον από τη διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη. Ο έμπειρος στράικερ κατέληξε στον Αστέρα Τρίπολης, αφού εξ αρχής η πρόθεσή του ήταν να μην εγκαταλείψει τη Σούπερ Λιγκ.

Πάντως ο Περικλής Αμανατίδης, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου αμέσως μετά το φιλικό με τη Βέροια, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για μια ακόμη μεταγραφή. Μάλιστα σε σχετική ερώτηση απάντησε ότι αφορά παίκτη που αγωνίζεται στην επίθεση. Βέβαια ο 42χρονος τεχνικός δεν έκανε λόγο για σίγουρη μεταγραφή, αλλά είπε ότι θα ενισχυθεί η Νίκη, αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διοικούντες την ΠΑΕ θα έχουν ανοικτές τις «κεραίες» τους μέχρι την τελευταία στιγμή. Υπάρχουν ακόμη στην αγορά ελεύθεροι ποδοσφαιριστές και δεν αναφερόμαστε μόνο σε Έλληνες. Το μυαλό των «κυανολεύκων» βρίσκεται και στο εξωτερικό, αν και θα ήταν προτιμότερο ένας παίκτης που θα έρθει την ύστατη στιγμή, τουλάχιστον να είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί πιο εύκολα.

Το αν θα αποκτήσει η Νίκη κάποιον ποδοσφαιριστή την τελευταία στιγμή, θα ξεκαθαρίσει σήμερα που εκπνέει η παράταση της μεταγραφικής περιόδου. Επομένως οι φίλοι της βολιώτικης ομάδας θα πρέπει να κάνουν λίγες ώρες υπομονή ακόμη, προκειμένου να μπει τέλος στην αγωνία τους. Πάντως το σίγουρο είναι ότι οι «κυανόλευκοι» δεν …καίγονται για μεταγραφή και αν προκύψει κάτι, θα πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση…

Στο μεταξύ η Νίκη συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της με καθημερινές προπονήσεις. Άλλωστε μεθαύριο Κυριακή (18.00) θα δώσει φιλικό με τον Φωκικό στο Πανθεσσαλικό, το οποίο θα αποτελέσει ένα ακόμη χρήσιμο τεστ για το βολιώτικο συγκρότημα.

 

Πάτσης: Το παιχνίδι

ήταν στημένο

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Ανδρέας Πάτσης φιλοξενήθηκε χθες στη ραδιοφωνική εκπομπή «Έφεση στον ΣΚΑΪ». Μεταξύ άλλων ο «ισχυρός άνδρας» της βολιώτικης ομάδας κατήγγειλε ότι όσα έγιναν στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Football League/Football League 2 ήταν συνεννοημένα από πριν.

«Το παιχνίδι ήταν στημένο εδώ και πολύ καιρό. Άκουγα προέδρους να λένε ότι δεν έχουν μία και πως αδυνατούν να αντιδράσουν γιατί το είπε ο υπουργός. Εξαγοράστηκαν συνειδήσεις» τόνισε ο Ανδρέας Πάτσης, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ιστοσελίδα «dikisports».

 

Εκλογές στο Blue Club

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» γνωστοποιεί ότι την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012 θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η διαδικασία θα λάβει χώρα στα γραφεία του συνδέσμου από 18.00 έως 22.00. Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα γίνονται δεκτές έως την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου από τις 18.00 έως 22.00.

 

Σήμερα η Γ.Σ.

των Blue Angels

Σήμερα Παρασκευή 14/9 και ώρα 19.30 θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των Blue Angels, στα νέα τους γραφεία (Αναπαύσεως 43). Θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την οργάνωση και λειτουργία του συνδέσμου αλλά και την εν γένει στρατηγική για τη φετινή χρονιά . Παράλληλα συνεχίζονται κανονικά οι εγγραφές μελών στον σύνδεσμο καθημερινά από της 18.30 μέχρι της 21.30.

 

 

 

Share
Ετικέτες: Νίκη Βόλου

Πρόσφατα άρθρα

Ποιοι είναι οι πιο πλούσιοι άνθρωποι του κόσμου για το 2023; Ζαλίζουν οι περιουσίες τους

Το 2023 σημοτοδοτήθηκε και από την παγκόσμια οικονομική κρίση, από την οποία επλήγησαν εκατομμύρια πολίτες…

23 Δεκεμβρίου 2023

Συναγερμός για την εξαφάνιση 52χρονης

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση Σταυρούλας Γκουγκουλιά από την περιοχή της Κυψέλης,…

23 Δεκεμβρίου 2023

Έγκλημα στα Καλύβια: Δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτό που συνέβη, λέει η μητέρα του 16χρονου

Προθεσμία για το πρωί της Τετάρτης προκειμένου να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε από τον Ανακριτή…

23 Δεκεμβρίου 2023

32χρονη γέννησε δύο μωρά, από δύο μήτρες, σε δύο ημέρες

Μια γυναίκα στις ΗΠΑ με δύο μήτρες γέννησε δύο φορές σε δύο ημέρες, μετά από…

23 Δεκεμβρίου 2023

Το φετινό Ημερολόγιο του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου

Στη διάθεση των φίλων του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου βρίσκεται ένα καλαίσθητο ημερολόγιο για το…

23 Δεκεμβρίου 2023

Ο Γιώργος Παπαδάμ μετά την ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου

Ο επικεφαλής της μειοψηφίας του δήμου Ρ. Φεραίου Γιώργος Παπαδάμ μετά την ορκωμοσία του νέου…

23 Δεκεμβρίου 2023