Κατηγορίες: Photo GalleryΑθλητισμός

Επεισόδια στα δημοσιογραφικά θεωρεία

Λεζάντα: Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου βγήκαν στους δρόμους και πανηγύρισαν τη νίκη της ομάδας τους επί της ΑΕΛ (πηγή MyCityNet)

Μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης της Λάρισας με τον Ολυμπιακό Βόλου

Θλιβερά επεισόδια προκλήθηκαν μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης στα δημοσιογραφικά θεωρεία του «AEL FC Αrena». Ορισμένοι ανεγκέφαλοι οπαδοί της ΑΕΛ επιτέθηκαν σε Βολιώτες δημοσιογράφους, πετώντας καρέκλες και αντικείμενα, ενώ άγνωστοι χτύπησαν ραδιοφωνικό παραγωγό του Nova-sport Μαγνησίας, χωρίς ευτυχώς, ο τραυματισμός του να αποδειχθεί σοβαρός. Με την παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, ωστόσο, για αρκετά λεπτά η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη και κινδύνεψε η σωματική ακεραιότητα των Βολιωτών δημοσιογράφων, που βρέθηκαν χθες στο γήπεδο για την κάλυψη του αγώνα.

Τα δημοσιογραφικά θεωρεία του «AEL FC Αrena» δεν παρέχουν ασφάλεια στους εκπροσώπους του Τύπου, από τη στιγμή που έχουν κατασκευαστεί σε ανοιχτό χώρο και δίπλα κάθονται φίλαθλοι. Μάλιστα, πάνω από τα δημοσιογραφικά θεωρεία βρίσκεται το εστιατόριο και μπαρ του γηπέδου και είναι πολύ εύκολο κάποιος να πετάξει αντικείμενα και μπουκάλια στους δημοσιογράφους, όπως έγινε χθες.

Η διοίκηση της ΑΕΛ φρόντισε να καταδικάζει το γεγονός, αλλά παράλληλα δικαιολόγησε ότι συνέβη μέσω του Γιώργου Μανταίου, εκπρόσωπου επικοινωνίας της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ καταδικάζει το περιστατικό, ήταν ένα ακραίο φαινόμενο, το οποίο προκλήθηκε από την συσσωρευμένη οργή του κόσμου της Λάρισας για τα διαιτητικά λάθη. Η ΠΑΕ ζητά συγνώμη».

Αποθεώθηκαν

οι «ερυθρόλευκοι»

Μετά τη λήξη του χθεσινού θεσσαλικού ντέρμπι εκατοντάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου ξεχύθηκαν στους κεντρικούς δρόμους του Βόλου για να πανηγυρίσουν τη μεγάλη νίκη της ομάδας τους, φωνάζοντας διάφορα συνθήματα.

Στη συνέχεια, οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» μετέβησαν στο Βελεστίνο, όπου και περίμεναν την αποστολή του Ολυμπιακού, για να αποθεώσουν τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία. Περίπου 1000 οπαδοί περίμεναν υπομονετικά στο ύψος του ΠΕΒ το λεωφορείο της ομάδας, το οποίο έκανε την εμφάνισή του, λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ. Η νύχτα έγινε μέρα από τα καπνογόνα που άναψαν, τα συνθήματα για αρκετή ώρα δονούσαν την ατμόσφαιρα, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου να αποθεώνουν όλους τους παίκτες της ομάδας και ιδιαίτερα τον Μάριο Μπρέσκα, τον σκόρερ και των δύο τερμάτων του Ολυμπιακού.

Οι ποδοσφαιριστές έζησαν ανεπανάληπτες στιγμές, όμως δεν ήταν η πρώτη φορά φέτος, καθώς ανάλογες εικόνες υπήρξαν και μετά τις μεγάλες νίκες επί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Μικρά-μικρά από

το «AEL FC Αrena»

* ΣΤΙΣ 4.28 μ.μ. έκαναν χθες την εμφάνισή τους οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου στον αγωνιστικό χώρο του «AEL FC ARENA» με τον Αχιλλέα Μπέο να τους ξεπροβοδίζει από την φυσούνα. Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ μπήκε και ο ίδιος στο γήπεδο, περπάτησε δίπλα από τους παίκτες του, που έκαναν «ζέσταμα» και στη συνέχεια μπήκε ξανά στη φυσούνα και έφυγε για τα αποδυτήρια, με τα αντικείμενα να πέφτουν «βροχή» από τους φιλάθλους της ΑΕΛ.

* ΕΝΑ τέταρτο πριν την έναρξη του αγώνα οι υπεύθυνοι του γηπέδου άνοιξαν τα μπεκ και έβρεξαν τον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα ο χλοοτάπητας να είναι αρκετά γλιστερός στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού.

* Ο Τάκης Παραφέστας, παλαίμαχος άσος της Λάρισας, παρακολούθησε το χθεσινό θεσσαλικό ντέρμπι από την κερκίδα των επισήμων του «AEL FC Arena», μαζί με τον Δημήτρη Ζάμπα, ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα και των δύο ομάδων.

* ΤΡΕΙΣ κότες φρόντισαν να ρίξουν στον αγωνιστικό χώρο, πριν το ματς, φίλαθλοι της Λάρισας, θέλοντας μ’ αυτό τον τρόπο να ειρωνευτούν τους παίκτες του Ολυμπιακού. Στο τέλος, όμως, αυτοί που χαμογέλασαν ήταν οι «ερυθρόλευκοι»…

* ΣΤΟ 10ο λεπτό ο κ. Τριτσώνης διέκοψε προσωρινά το ματς, καθώς εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο μια μερίδα οπαδών της ΑΕΛ, η οποία ήρθε σε αντιπαράθεση με τους ανθρώπους ασφαλείας του γηπέδου, που έσπευσαν να κατεβάσουν ένα πανό με υβριστικό περιεχόμενο. Τελικά το πανό δεν κατέβηκε και ο αγώνας συνεχίστηκε μετά από διακοπή πέντε λεπτών.

* ΕΞΑΛΛΑ πανηγύρισε το δεύτερο γκολ του Μάριο Μπρέσκα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος βρίσκονταν στη φυσούνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, καθ’ όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, παρακολουθώντας από εκεί τις προσπάθειες των παικτών της ομάδας του.

* ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ ο κ. Μπέος μετά τη λήξη του παιχνιδιού επισκέφτηκε τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια και τους υποσχέθηκε πριμ για τη νίκη τους, το οποίο και θα ανακοινώσει την Παρασκευή, όταν και θα έρθει στο Βόλο εν όψει και του παιχνιδιού με τον Ηρακλή.

* Η χθεσινή νίκη ήταν η πρώτη για τον Ολυμπιακό Βόλου επί της Λάρισας εκτός έδρας στην ιστορία των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.

* Ο Σταύρος Τριτσιώνης φέρνει γούρι στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Αθηναίος ρέφερι «σφύριξε» για δεύτερη φορά φέτος τους «ερυθρόλευκους» και μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟ στις 18 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ, χθες το βολιώτικο συγκρότημα σημείωσε άλλη μια σπουδαία επιτυχία, νικώντας με 2-1 τη Λάρισα.

* ΣΤΟ χθεσινό παιχνίδι κόπηκαν 8.485 εισιτήρια, ενώ οι εισπράξεις ήταν 118.224 ευρώ.

Share

Πρόσφατα άρθρα

26χρονος ο άνδρας που πέθανε σε στύλο υψηλής τάσης του ΔΕΔΔΗΕ στο Παλαιό Φάληρο

Νεκρός εντοπίστηκε τα ξημερώματα ένας 26χρονος πάνω σε πυλώνα ηλεκτρικού ρεύματος στη συμβολή των οδών…

19 Φεβρουαρίου 2024

Τέμπη: Σε απολογία καλούνται 23 μη πολιτικά πρόσωπα την ημέρα συμπλήρωσης ενός έτους από την τραγωδία

Συνολικά 23 μη πολιτικά πρόσωπα, που είναι κατηγορούμενοι για την περιβόητη Σύμβαση 717 που αφορά…

19 Φεβρουαρίου 2024

Μανώλης Μαυρομμάτης: Κρίσιμες οι επόμενες 48 ώρες στην εντατική – Το ανακοινωθέν για την υγεία του

Κρίσιμη για τις επόμενες 48 ώρες είναι η κατάσταση της υγείας του γνωστού αθλητικογράφου Μανώλη…

19 Φεβρουαρίου 2024

Λαμία: Έφυγε από το νοσοκομείο και τον διαμέλισε όχημα

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας στο 3ο χλμ Λαμίας - Δομοκού,…

19 Φεβρουαρίου 2024

Συνελήφθη Γάλλος που ίδρυε εταιρείες πληροφορικής με πλαστά δικαιολογητικά – Είχε και στην Αθήνα

Κρατούμενος στις γαλλικές φυλακές κατηγορείται ότι ίδρυσε, με πλαστά δικαιολογητικά, εταιρεία πληροφορικής με έδρα την…

19 Φεβρουαρίου 2024

Ζέττα Μ. Μακρή: Συνάντηση με την αντιπροσωπεία της ΔΑΚΕ ΕΦΚΑ Θεσσαλίας

Την Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτή Μαγνησίας κ. Ζέττα Μ. Μακρή επισκέφθηκε αντιπροσωπεία…

19 Φεβρουαρίου 2024