Photo Gallery, Τοπικά

Ελεύθερη για το κοινό η πλαζ Αλυκών

Οι άκαρποι διαγωνισμοί για την ανάθεση λειτουργίας της πλαζ των Αλυκών σε ιδιώτη αναγκάζουν τη Δημοτική Αρχή να προχωρήσει σε καθαρισμό του χώρου και να τον αποδώσει σε ελεύθερη χρήση. Ο Δήμαρχος Βόλου ανακοίνωσε χθες ότι νέος διαγωνισμός θα διενεργηθεί τον Οκτώβριο ώστε να προετοιμαστεί σωστά και να δοθεί και ο κατάλληλος χρόνος στους επενδυτές να οργανώσουν τις υποδομές που επιθυμούν. «Ενδεχομένως αποτρεπτικό ήταν και το μίσθωμα, αλλά αυτό είναι δευτερεύον, κυρίως έπαιξε ρόλο ότι, λόγω της καθυστέρησης ψήφισης του νόμου, άργησε να γίνει η διαδικασία» τόνισε.
Ήδη το Σαββατοκύριακο έγινε η καθαριότητα, ήδη γίνεται η απαραίτητη συντήρηση από την Τεχνική Υπηρεσία, θα πάρουμε και κάποια άλλα μέτρα για να λειτουργήσει ευπρόσωπα η πλαζ, αλλά για φέτος το καλοκαίρι, θα λειτουργήσει ελεύθερα για τον κόσμο, ξεκαθάρισε ο Δήμαρχος.
Από Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο θα ξαναδούμε τα δεδομένα για να κινήσουμε τη διαδικασία διαγωνισμού, ώστε να υπάρχει όλος ο χρόνος για να προετοιμαστεί ο όποιος επιχειρηματίας που θα αναλάβει και από του χρόνου η πλαζ να είναι σε άλλη κατάσταση απ’ αυτή που την ξέρουμε, κατέληξε ο Πάνος Σκοτινιώτης

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το