Photo Gallery, Τοπικά

Δημιουργία, Ξανά: Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της Μαγνησίας

Από τη χθεσινή παρουσίαση του ψηφοδελτίου

Παρουσιάστηκε χθες στο «Forum» από την τοπική οργάνωση του συνδυασμού «Δημιουργία, Ξανά» το ψηφοδέλτιο του νομού Μαγνησίας. Ακολούθησε ομιλία από τον κ. Αριστοτέλη Αϊβαλιώτη, υποψήφιο της Β’ Αθηνών και μέλος της Κ.Ε. της «Δράσης» με θέμα «Η επόμενη μέρα των εκλογών. Τι πρέπει να κάνουμε για να ξεκινήσουμε την οικονομία και τη χώρα». Ο ίδιος τόνισε πως «μαζί με όλους τους φίλους που υποστηρίζουν το συνδυασμό μας θα προσπαθήσουμε από τη Δευτέρα να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μείνει η Ελλάδα στην Ευρώπη και στο ευρώ για να υπάρχει μια σταθερή κυβέρνηση στη χώρα».

Στο ψηφοδέλτιο της «Δημιουργίας, Ξανά» στη Μαγνησία συμμετέχουν οι εξής:

Αναστασία (Τέση) Αποστολίδου- Άνθη, Διανέλος Γ. Γεωργούδης, Πάρις Θεοδωρακάκης, Ελένη Χαϊδούλη- Αποστολοπούλου και Σταμάτης Δ. Παπαδήμος.

Όπως τονίστηκε στην διάρκεια της παρουσίασης του ψηφοδελτίου «οι υποψήφιοι της Μαγνησίας με το συνδυασμό “Δημιουργία, Ξανά”, είναι άνθρωποι απ’ όλο το φάσμα της παραγωγικής οικονομίας της Ελλάδας, εργάζονται για μία Ευρωπαϊκή Ελλάδα που δημιουργεί, για το μέλλον των παιδιών μας, για τη σιωπηλή πλειοψηφία των Ελλήνων που δεν περιμένουν από το Κράτος να τους βολέψει».

Από την πλευρά του ο κ. Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης, μεταξύ άλλων δήλωσε: «Μαζί με όλους τους φίλους που υποστηρίζουν το συνδυασμό μας θα προσπαθήσουμε από τη Δευτέρα να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μείνει η Ελλάδα στην Ευρώπη και στο ευρώ για να υπάρχει μια σταθερή κυβέρνηση στη χώρα, η οποία θα αγωνιστεί για όλα τα προαναφερόμενα. Επίσης, αυτό που χαρακτηρίζει τη «Δημιουργία, Ξανά» είναι ο μοναδικός φορέας που είναι ταγμένος στην υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων που χρειάζεται η χώρα επειγόντως και οι οποίες μπορούν να μας βγάλουν από το τέλμα και να ξαναξεκινήσουν τη χώρα και την οικονομία της.

Οπωσδήποτε πρέπει την επομένη μέρα των εκλογών και είμαι σίγουρος ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει με την ψήφο του αυτή τη δυνατότητα, να υπάρχει μια αξιόπιστη κυβέρνηση, η οποία να μπορεί να ξανσυνεννοηθεί με τους Ευρωπαίους εταίρους μας ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα για τη χώρα».

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα για ορισμένες θέσεις του επικεφαλής του συνδυασμού κ. Τζήμερου, ο κ. Αϊβαλιώτης μεταξύ άλλων τόνισε: «Εγώ προέρχομαι από την «Δράση» και έχουμε μιλήσει εκτενέστατα με τον κ. Τζήμερο για όλη την ατζέντα των θεμάτων και έχω πλήρη εμπιστοσύνη ότι έχουμε μια βασική συμφωνία στα κυριότερα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας. Πολλές φορές κατηγορείται αδίκως από αποσπάσματα των δηλώσεών του. Νομίζω ότι είναι στην ίδια γραμμή με εμάς, για μια Ελλάδα που σέβεται τις συμφωνίες που έχουμε κάνει με τους Ευρωπαίους εταίρους μας και για όλα τα θέματα της πολιτικής ατζέντας του παίρνει υπόψη του, όπως και εμείς τις ευρωπαϊκές νόρμες και του ευρωπαϊκούς κανόνες».

Σχολιάζοντας τις προεκλογικές «κόντρες» μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ ο κ.  Αϊβαλιώτης τις χαρακτήρισε «κλασική περίπτωση Σκύλλας- Χάρυβδης» για να προσθέσει: «Ο μεν ΣΥΡΙΖΑ πουλά οργή και η οργή πουλιέται με την χώρα να βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Η δε, Ν.Δ. πουλά φόβο. Δεν ξέρω αν ο φόβος είναι ο καλύτερος σύμβουλος για να αποφασίζει καλύτερα για το μέλλον του. Εμείς έχουμε αποφασίσει να πουλήσουμε λογική και χτίζουμε τις προτάσεις μας με βάση τη λογική, καθώς είμαστε σίγουροι ότι ο ελληνικός λαός την σέβεται και την εκτιμά ως αξία».

Γιώργος Ξυνός

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το