Κατηγορίες: Photo GalleryΑθλητισμός

Έντονη κινητικότητα στον Ολυμπιακό Βόλου

Για να ρυθμιστούν τα θέματα που έχουν να κάνουν με το ιδιοκτησιακό καθεστώς

 

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στον Ολυμπιακό Βόλου τις τελευταίες μέρες, με τη διοίκηση να προσπαθεί να «τρέξει» τα θέματα της ομάδας και ιδιαίτερα αυτό που έχει να κάνει με το ιδιοκτησιακό καθεστώς και το μετοχολόγιο. Όλα αυτά, προκειμένου να μην υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα σχετικά με τον φάκελο που θα καταθέσει εκ νέου στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, στην περίπτωση, βέβαια, που η ΕΕΑ αποφασίσει την επανεξέταση του φακέλου της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη χορήγηση πιστοποιητικού.

Το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ σε συνεργασία με τη διοίκηση κάνει τις απαραίτητες κινήσεις, έτσι ώστε ο Ολυμπιακός να ρυθμίσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες, προκειμένου να «αντιμετωπίσει» με επιτυχία την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η ΕΕΑ πρόκειται να συνεδριάσει εκ νέου την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου και αυτή η ημερομηνία θα είναι καθοριστική για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου.

Αυτό σημαίνει πρακτικά (όπως άλλωστε ανακοινώθηκε και από την Σούπερ Λιγκ), πως η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί με έξι παιχνίδια, καθώς οι ομάδες που επρόκειτο, βάσει προγράμματος, να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα (οι Ολυμπιακός και ΟΦΗ αντίστοιχα) θα έχουν ρεπό.

Χθες η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκρινε πως το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο δεν μπορεί να λειτουργήσει ως τρίτος βαθμός δικαιοσύνης και κατά συνέπεια παραμένει η ποινή που είχε επιβληθεί στον Ηρακλή (υποβιβασμός στη Footbaall League) για το αδίκημα της πλαστής ενημερότητας. Έτσι, ο Αστέρας Τρίπολης παρέμεινε οριστικά στη Σούπερ Λιγκ.

Η απόφαση αυτή της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ δημιουργεί δεδικασμένο και στην περίπτωση του Ολυμπιακού Βόλου. Κι αυτό, καθώς όποια ομάδα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο, καταθέτοντας έφεση κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων, η οποία διατήρησε τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα στη Σούπερ Λιγκ με -10 και -8 βαθμούς αντίστοιχα, δεν πρόκειται να δικαιωθεί.

Άρα, για να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός Βόλου στη Σούπερ Λιγκ θα πρέπει να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει να κάνει με τη χορήγηση πιστοποιητικού. Αν η ΕΕΑ επανεξετάσει τον φάκελο και διαπιστώσει ότι δεν υπάρχουν στο μετοχολόγιο «παρένθετα» πρόσωπα με τον Αχιλλέα Μπέο, όπως είχε υποστηρίξει η Επιτροπή στην αρχική εξέταση του φακέλου, τότε είναι πιθανόν ο Ολυμπιακός να αποκτήσει το πολυπόθητο πιστοποιητικό.

Πάντως, ο Γιάννης Ζαραδούκας μιλώντας στο «Εθνοσπόρ» υποστήριξε πως οι τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο που αφορούν και την ομάδα του, τον έχουν επηρεάσει, αλλά οι συζητήσεις που είχε τόσο με συμπαίκτες και δικούς του ανθρώπους αλλά και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, τον έχουν κάνει να βλέπει τα πράγματα πιο αισιόδοξα.
«Μίλησα με τον πρόεδρο και μου είπε κάποια πράγματα που με βοήθησαν πολύ να ξεπεράσω αυτή τη σκέψη για το μέλλον μου».

 

Μόνχε: Τιμή μου

να με θέλει

ο Ολυμπιακός

Μετά την μεταγραφή του Ριέρα στη Γαλατασαράι, ο Ολυμπιακός περιμένει να δει ποια εξέλιξη θα έχει η υπόθεση του Ολυμπιακού Βόλου, αν δηλαδή η βολιώτικη ομάδα θα αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ ή θα υποβιβαστεί στην Δ’ Εθνική. Κι αυτό γιατί οι «ερυθρόλευκοι» του Πειραιά έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα, όπως ανέφεραν χθες δημοσιεύματα του αθηναϊκού Τύπου, τον Βιθέντε Μόνχε.

Ο Αργεντινός αριστερός μεσοεπιθετικός θεωρείται καλή περίπτωση για τους Πειραιώτες, καθώς είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και παράλληλα δεν θα χρειαστεί ο Ολυμπιακός να δώσει χρήματα για να τον αποκτήσει, στην περίπτωση που ο παίκτης μείνει ελεύθερος.

Βέβαια, για να πάει ο Μόνχε στον Ολυμπιακό θα πρέπει να υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός στην Δ’ Εθνική. Στην περίπτωση που το βολιώτικο συγκρότημα παραμείνει στη Σούπερ Λιγκ, ο Αργεντινός θα ενισχύσει κανονικά τους «ερυθρόλευκους» στο μεγάλο επαγγελματικό πρωτάθλημα. Το ίδιο θα συμβεί και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που έχουν δεχθεί κρούσεις από διάφορες ομάδες, της Ελλάδας και του εξωτερικού, από τη στιγμή που όλοι τους δεσμεύονται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Βιθέντε Μόνχε με δηλώσεις του χαρακτήρισε μεγάλη τιμή για τον ίδιο το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ωστόσο, τόνισε πως δεν έχει δεχθεί επίσημη κρούση από τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής υπογράμμισε ωστόσο, ότι παραμένει παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο.

«Δεν ξέρω τίποτα για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Το έμαθα από τον κόσμο. Βγήκα έξω και οι οπαδοί με σταματούσαν και μου έλεγαν για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Δεν μπορώ να διαβάσω τις εφημερίδες και τι γράφουν για εμένα. Σίγουρα είναι τιμή μου και πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα μου να με θέλει ο Ολυμπιακός. Ωστόσο, είμαι παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου και δεν μπορώ να φύγω, μόνο αν μείνω ελεύθερος. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα και αν παίξουμε στη Σούπερ Λιγκ είμαι μια χαρά στο Βόλο».

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε στο φιλικό παιχνίδι με την Κέρκυρα τόνισε: «Είχα πρόβλημα στη μέση και χρειαζόμουν ξεκούραση. Δεν είναι κάτι σοβαρό. Προπονούμε πλέον κανονικά».

 

Εγγραφές στην

Ακαδημία του

Ολυμπιακού Β.

Άρχισαν οι εγγραφές στα τμήματα ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου. Η ΠΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα τμήματα των ακαδημιών της, για παιδιά γεννηθέντα από 1997 έως και 2005+.

Επίσης, τη φετινή χρονιά θα λειτουργήσει και τμήμα-σχολή τερματοφυλάκων, ενώ την οργάνωση και τη λειτουργία στο σύνολο των ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου έχει αναλάβει ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής, προπονητής ποδοσφαίρου και παλαίμαχος του Ολυμπιακού Βόλου, Σπύρος Διαμαντάρας.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 10.00-12.00 και 18:00-20.00, στα γραφεία υποδομών της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Όσοι προπονητές ενδιαφέρονται να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την εργασία τους στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου μπορούν να καταθέτουν το βιογραφικό τους, στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, σε κλειστό φάκελο, με την ένδειξη: Στελέχωση Ακαδημίας Ολυμπιακού Βόλου. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα προπονητή ποδοσφαίρου και άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. επικοινωνίας:

*Διαμαντάρας Σπύρος (Υπεύθυνος Ακαδημιών, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, προπονητής ποδοσφαίρου), τηλ: 6932 493933

*Σάκης Μακρής, τηλ: 6972 804688

*Άρης Γιαννούτσος, τηλ: 6948 275503

*Δημήτρης Βαϊνάς, τηλ: 6976 115926

 

 

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας: Άνοιξε η πλατφόρμα του Thessaly Pass- Ελάτε για διακοπές στο Βόλο & στο Πήλιο!

Άνοιξε χθες Τρίτη 25 Ιουνίου η πλατφόρμα του Thessaly Pass και οι αιτήσεις συμμετοχής θα…

26 Ιουνίου 2024

Σελίν Ντιόν: Το συγκλονιστικό βίντεο από το ντοκιμαντέρ της την ώρα που παθαίνει κρίση

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «I Am: Celine Dion» για τη ζωή και την πορεία της ασθένειας…

26 Ιουνίου 2024

Κύμα συμπαράστασης για τον Ήφαιστο, τον γάτο που του έκοψαν τα πόδια

Ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης σε Ελλάδα και εξωτερικό αγκαλιάζει τον Ήφαιστο, τον γάτο που βρέθηκε…

26 Ιουνίου 2024

Συναγερμός στον Κορυδαλλό μετά από άγρια συμπλοκή – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας

Συναγερμός έχει σημάνει στις φυλακές του Κορυδαλλού καθώς σημειώθηκε άγρια συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων, στην 4η…

26 Ιουνίου 2024

10ο Σχολείο Υποψηφίων Διδακτόρων του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 10ου Σχολείου Υποψηφίων Διδακτόρων του Παιδαγωγικού…

26 Ιουνίου 2024

Ποινική δίωξη στον δημοσιογράφο για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στο δημοσιογράφο που φέρεται να ξυλοκόπησε τη σύντροφο του. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε…

26 Ιουνίου 2024