Κατηγορίες: Αθλητισμός

Πήρε Βαγγέλη η Νίκη

 

 

Ενώ χθες υπέγραψαν ακόμη εννέα ποδοσφαιριστές

Ο Αλέξης Αλεξίου ανέλαβε και επίσημα χθες την τεχνική ηγεσία της Νίκης.

 

 

 

* Ανακοινώθηκε επίσημα η πρόσληψη του Αλέξη Αλεξίου

 

Στα «κυανόλευκα» ντύθηκε ο Παύλος Βαγγέλη, ο οποίος δήλωσε χαρούμενος που υπέγραψε στη Νίκη. Επίσης υπέγραψαν χθες οι Λαμπρόπουλος, Βούρας, Ψωμιάδης, Τσεκούρας, Χολέβας, Ναστόπουλος, Κοντοχρήστος, Σπυρόπουλος και Αμπντουραχμάνι. Η διοίκηση της ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την πρόσληψη του Αλέξη Αλεξίου στην τεχνική ηγεσία, ο οποίος θα παρουσιαστεί επίσημα αύριο Τετάρτη. Την ίδια ημέρα θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.

 

 

 

Παίκτης της Νίκης είναι ο Παύλος Βαγγέλη. Πρόκειται για τον αδελφό του Κρίστο Βαγγέλη που αγωνιζόταν στον Άρη. Γεννήθηκε το 1984 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Ξεκίνησε την περσινή σεζόν στην Αναγέννηση Επανομής, απ’ όπου έμεινε ελεύθερος τον περασμένο Ιανουάριο και μετακόμισε στην Κρήτη για λογαριασμό του Ηρακλή Ψαχνών.

Ο έμπειρος μέσος δήλωσε χαρούμενος που θα αγωνίζεται στη Νίκη. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι τη νέα σεζόν στη Νίκη. Με το που μου έγινε η πρόταση δεν το σκέφτηκα πολύ και συμφώνησα αμέσως. Η Νίκη είναι μία ιστορική ομάδα, με πιστούς φιλάθλους και πιστεύω πως μπορούμε να καταφέρουμε πολλά τη νέα σεζόν» είπε στο onsports.
Και συμπλήρωσε: «Είχα και κάποιες άλλες προτάσεις, ωστόσο η πρόταση της Νίκης ήταν πολύ καλή και όπως είπα και πριν είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Θα δουλέψω σκληρά, ώστε να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την Νίκη στο νέο πρωτάθλημα».

Πάντως χθες η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση ακόμη οκτώ ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους Ιωσήφ Λαμπρόπουλο (τελευταία έπαιξε σε Ιωνικό και Παναχαϊκή) Ανδρέα Τσεκούρα (από Ολυμπιακό Βόλου που πέρσι έπαιξε δανεικός στον Φωκικό), Χρήστο Χολέβα (από Ολυμπιακό Βόλου), Αχιλλέα Ναστόπουλο (από Αίαντα Λαμίας), Χρήστο Κοντοχρήστο και Παναγιώτη Σπυρόπουλο (δανεικούς από Πανιώνιο) και Σέρτζιο Αμπντουραχμάνι (δανεικός από ΑΕΚ). Για τη θέση του τερματοφύλακα αρκετοί ήταν οι υποψήφιοι. Τελικά αυτοί που επιλέχθηκαν ήταν ο Ηλίας Βούρας που έπαιζε στην Κοζάνη και ο Μιχάλης Ψωμιάδης, που ανήκε στην Κέρκυρα, αλλά έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ, τον Πυρσό Γρεβενών, την Καβάλα, τους Λύκους, την Πρέβεζα, τον Πανσερραϊκό.

Χθες αναπτύχθηκε φημολογία για τον Βαγγέλη Καούνο. Πρόκειται για έναν πολύπειρο σέντερ φορ με 327 συμμετοχές στα εθνικά πρωταθλήματα και 110 γκολ. Ωστόσο ο ίδιος διαψεύδει ότι έχει «κλείσει» στη Νίκη, καθώς συζητά με ομάδες της Σούπερ Λιγκ και της Φούτμπολ Λιγκ.

 

Ανακοινώθηκε

ο Αλεξίου

Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη ανακοίνωσε χθες την πρόσληψη του Αλέξη Αλεξίου στην τεχνική ηγεσία. Ασφαλώς η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν γνωστή εδώ και λίγες ημέρες, αλλά χθες έπεσαν οι υπογραφές.

Ο νέος προπονητής θα παρουσιαστεί επίσημα αύριο στις 4 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Volos Palace». Η παρουσίαση θα είναι ανοικτή για το κοινό, καθώς οι φίλαθλοι θα μπορούν να την παρακολουθήσουν. Την ίδια ημέρα δύο ώρες αργότερα θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση. Νωρίτερα θα προηγηθεί ο αγιασμός εν όψει της νέας χρονιάς.

 

Πρώτη συγκέντρωση

σε στίβο και κολύμβηση

Αύριο Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 5 μ.μ. το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου θα πραγματοποιήσει την πρώτη του συγκέντρωση για τα τμήματα γεννηθέντων τα έτη 2003, 2004 και 2005. Καλούνται οι αθλητές των παραπάνω τμημάτων μαζί με τους γονείς τους να παραβρεθούν στην αίθουσα στίβου του Πανθεσσαλικού Σταδίου, προκειμένου να οριστεί το πρόγραμμα των προπονήσεων για τη νέα αθλητική χρονιά. Πληροφορίες δίνονται από την προπονήτρια Αηδονίδου Δήμητρα στο τηλ. 6972715616.

Επίσης την πρώτη τους συγκέντρωση εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς θα πραγματοποιήσουν αύριο Τετάρτη και ώρα 8.30 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας, οι βολεϊμπολίστριες της ομάδας νεανίδων και γυναικών του συλλόγου. Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία του τμήματος βόλεϊ της Νίκης Βόλου, καλούν τις αθλήτριες της ομάδας να βρίσκονται την παραπάνω ημέρα και ώρα στο κλειστό της Ν. Ιωνίας για την έναρξη της προετοιμασίας.

Τέλος, ξεκίνησαν οι εγγραφές αγοριών και κοριτσιών στις υποδομές βόλεϊ του συλλόγου. Πληροφορίες δίνονται καθημερινά στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης (Μαιάνδρου 14, τηλέφωνο επικοινωνίας 24210-60320) καθώς και από την υπεύθυνη προπονήτρια ανάπτυξης κ. Μπουμπούκη Σοφία στο τηλέφωνο 6974669731.

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Απόστολος Λύτρας: Πειθαρχική έρευνα του Αρείου Πάγου για δικαστή και εισαγγελέα

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του γνωστού δικηγόρου Απόστολου Λύτρα καθώς διατάχθηκε από τον Άρειο Πάγο…

17 Ιουνίου 2024

Αποκάλυψη Γεωργιάδη: Έρχονται δωρεάν απογευματινά χειρουργεία από το φθινόπωρο

Πιθανότατα από το φθινόπωρο, μετά την έγκριση από το Ταμείο Ανάκαμψης, θα μπουν σε λειτουργία…

17 Ιουνίου 2024

Επιδρομή ιπτάμενων κατσαρίδων στη Λάρισα! Γιατί αυξήθηκε ο πληθυσμός τους

Σημαντικά προβλήματα έχουν προκύψει στην πόλη της Λάρισας μετά από την αυξημένη εμφάνιση ιπτάμενων κατσαρίδων.…

17 Ιουνίου 2024

Αρνήθηκε πως απείλησε να σκοτώσει τη φίλη του ο κρατούμενος Αμερικανός στρατιώτης Γκόρντον Μπλακ

Ο Αμερικανός στρατιώτης Γκόρντον Μπλακ δήλωσε σήμερα αθώος ενώπιον ρωσικού δικαστηρίου για την κατηγορία ότι…

17 Ιουνίου 2024

“Βροχή” παραπόνων από παραγωγούς της Ζαγοράς – Ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Ζαγοράς

Ο Αγροτικός Σύλλογος Ζαγοράς αναφέρει σε ανακοίνωσή του: Βροχή παραπόνων από παραγωγούς της Ζαγοράς από…

17 Ιουνίου 2024

Απόστολος Λύτρας για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του: Ζητάω συγγνώμη – Θα ζητήσω βοήθεια να θεραπευτώ

Τις πρώτες δηλώσεις του έκανε ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με…

17 Ιουνίου 2024