Κατηγορίες: Αθλητισμός

«Επίδειξη θράσους και αλαζονείας»

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟ κατηγορεί τον Ολυμπιακό

Την απάντησή του για τα όσα υποστήριξε η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά την απολογία της ενώπιον της Πειθαρχικής της ΕΠΟ έδωσε ο Παναθηναϊκός, με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Οι «πράσινοι» κάνουν λόγο για ασύστολα ψεύδη, αλλά και για επίδειξη θράσους και αλαζονείας από τους «ερυθρόλευκους» και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, οι οποίοι υποστήριξαν ότι «δεν συνέβη τίποτα το μεμπτό, εκτός από κάποιες προκλήσεις εκ μέρους ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Μετά από αλλεπάλληλες αναβολές και με την κρυφή ελπίδα ότι οι εβδομάδες που πέρασαν στο μεταξύ θα είχαν αμβλύνει τις εντυπώσεις και θα είχαν θολώσει τις μνήμες, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Πρόεδρός της κατέληξαν να «απολογηθούν» χθες ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ προβαίνοντας σε μια νέα επίδειξη θράσους και αλαζονείας.

Εν ολίγοις, στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 19 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την υπερασπιστική γραμμή των κατηγορουμένων, δεν συνέβη τίποτα το μεμπτό, εκτός από κάποιες προκλήσεις εκ μέρους ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού.

Ακόμα και τα ασύστολα ψεύδη, ωστόσο, και η προσπάθεια το άσπρο να γίνει μαύρο πρέπει να έχουν ένα όριο. Περιμένουμε με ανυπομονησία την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής προκειμένου να διαπιστώσουμε αν τελικά το δράμα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου θα μετατραπεί σε φάρσα ή θα σταλεί ένα μήνυμα προς όσους πιστεύουν πως μπορούν να αγνοούν τους κανόνες και να προσβάλλουν τη νοημοσύνη του κόσμου χωρίς την παραμικρή συνέπεια.

Αν συμβεί το πρώτο, ας φροντίσουν τουλάχιστον οι υπεύθυνοι να εξαφανίσουν και όλο το, πλούσιο, οπτικοακουστικό υλικό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και θυμίζει σε όλους μας όσα συνέβησαν και μετέτρεψαν έναν αγώνα ποδοσφαίρου σε μνημείο νοθείας και αλητείας.

ΥΓ: Πριν από λίγες μόλις μέρες, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ντουντού, σε συνέντευξή του, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις καταγγελίες του Σισέ σχολίασε: «Έχει δίκιο, γιατί ό,τι συνέβη στο παιχνίδι μας με τον Παναθηναϊκό ήταν καταστροφικό. Δεν υπάρχει σεβασμός σε τίποτα. Μη σκεφτόμαστε μόνο τι βλέπουμε εδώ, αλλά τι βλέπουν και στο εξωτερικό». Όσοι στην ΠΑΕ Ολυμπιακός νομίζουν ότι… βρέχει, ας το σκεφτούν λίγο καλύτερα».

Χωρίς Σισέ με

Πανσερραϊκό

Στον αγωνιστικό τομέα, τις υπηρεσίες του Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος είναι τιμωρημένος, θα στερηθεί μόνο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, πλην των Πλεσί και Λουίς Γκαρσία, οι οποίοι ούτως ή άλλως δεν βρίσκονται στα πλάνα του, με αποτέλεσμα να έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Στο αυριανό παιχνίδι ο Πορτογάλος προπονητής αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Στέφανο Κοτσόλη, ενώ τον Σισέ θα αντικαταστήσει στην αρχική ενδεκάδα ο Πετρόπουλος. Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι και Σπυρόπουλος αναμένεται να είναι η αμυντική τετράδα, με τους Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνη και Καραγκούνη να παρατάσσονται μπροστά τους. Λέτο και Χριστοδουλόπουλος θα συμπληρώσουν την επιθετική τριπλέτα.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ποιοι είναι οι πιο πλούσιοι άνθρωποι του κόσμου για το 2023; Ζαλίζουν οι περιουσίες τους

Το 2023 σημοτοδοτήθηκε και από την παγκόσμια οικονομική κρίση, από την οποία επλήγησαν εκατομμύρια πολίτες…

23 Δεκεμβρίου 2023

Συναγερμός για την εξαφάνιση 52χρονης

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση Σταυρούλας Γκουγκουλιά από την περιοχή της Κυψέλης,…

23 Δεκεμβρίου 2023

Έγκλημα στα Καλύβια: Δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτό που συνέβη, λέει η μητέρα του 16χρονου

Προθεσμία για το πρωί της Τετάρτης προκειμένου να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε από τον Ανακριτή…

23 Δεκεμβρίου 2023

32χρονη γέννησε δύο μωρά, από δύο μήτρες, σε δύο ημέρες

Μια γυναίκα στις ΗΠΑ με δύο μήτρες γέννησε δύο φορές σε δύο ημέρες, μετά από…

23 Δεκεμβρίου 2023

Το φετινό Ημερολόγιο του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου

Στη διάθεση των φίλων του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου βρίσκεται ένα καλαίσθητο ημερολόγιο για το…

23 Δεκεμβρίου 2023

Ο Γιώργος Παπαδάμ μετά την ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου

Ο επικεφαλής της μειοψηφίας του δήμου Ρ. Φεραίου Γιώργος Παπαδάμ μετά την ορκωμοσία του νέου…

23 Δεκεμβρίου 2023