Τοπικά

Ζωή Κωνσταντοπούλου από τον Βόλο: “Δεν κοιτάμε ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, κοιτάμε μπροστά”

«Το ευρωψηφοδέλτιό μας δεν αποτελείται από επαγγελματίες της πολιτικής, κομματικά στελέχη και γραφειοκράτες, αλλά από ανθρώπους ενεργούς, που εργάζονται και παλεύουν.
Δεν κοιτάμε ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, κοιτάμε μπροστά. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι πρεσβεύουμε χωρίς εκπτώσεις», δήλωσε χθες από τον Βόλο η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Μαζί με μέλη και φίλους της Πλεύσης Ελευθερίας στον Βόλο η Ζωή Κωνσταντοπούλου, επικεφαλής του κόμματος και υποψήφια ευρωβουλευτής, συναντήθηκε με πολίτες στην αγορά, στο πλαίσιο περιοδείας της στις Θεσσαλικές πόλεις και σε όλη την Ελλάδα.

«Εμείς κάνουμε έναν μεγάλο αγώνα για τη χώρα και την ανατροπή στην Ευρώπη και έχουμε αποδείξει ποιοι είμαστε.
Μας ενδιαφέρει να εκπροσωπήσουμε τον Ελληνικό λαό απέναντι στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που έκαναν πραξικόπημα εναντίον της πατρίδας μας, και μας ενδιαφέρει να εκπροσωπήσουμε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, οι οποίοι και οι οποίες δεν υποτάσσονται και διεκδικούν. Να φέρουμε τους πολίτες, την κοινωνία, στο επίκεντρο της πολιτικής» δήλωσε στη «ΘΕΣΣΑΛΙΑ» και συνέχισε: «Το ευρωψηφοδέλτιό μας δεν αποτελείται από επαγγελματίες της πολιτικής, κομματικά στελέχη και γραφειοκράτες, αλλά από ανθρώπους ενεργούς, που εργάζονται και παλεύουν.
Έχουμε έναν προς έναν και μία προς μία ανθρώπους, οι οποίοι είναι δοκιμασμένοι στο στίβο της ζωής, στον στίβο της δουλειάς, των αγώνων, των κινηματικών δράσεων, της κοινωνικής δραστηριότητας. Οι υποψήφιοί μας είναι πραγματικά άνθρωποι που με τίμησαν που αποδέχθηκαν την πρότασή μου να συμπαραταχθούμε και να δώσουμε μαζί αυτή την πρώτη εκλογική μάχη για την Πλεύση Ελευθερίας. Είναι η πρώτη φορά που η Πλεύση Ελευθερίας θα κατέβει σε εκλογές και θα κατέβει στις κρίσιμες ευρωεκλογές. Εδώ στον Βόλο υπάρχει ένας ζωντανός πυρήνας της Πλεύσης Ελευθερίας από την αρχή και στο ευρωψηφοδέλτιο της Πλεύσης Ελευθερίας έχουμε τον μαχόμενο Βολιώτη Μαργαρίτη Πατσιαντά» ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Η ίδια τόνισε πως η Πλεύση Ελευθερίας προχωράει με δράσεις και με πράξεις και αναφέρθηκε ειδικά στις πρωτοβουλίες για τις γερμανικές αποζημιώσεις, θυμίζοντας και την μαύρη Επέτειο της εκτέλεσης των 200 στην Καισαριανή, Πρωτομαγιά του 1944.
Έχουμε πάρει πάρα πολλές πρωτοβουλίες, από το 2016 μέχρι σήμερα, με τον νομικό μας φορέα, τη «Δικαιοσύνη για όλους», για τη διεκδίκηση των Γερμανικών οφειλών. Διότι αυτά τα λόγια τα παχιά που λέει ο Τσίπρας, που λέει ο Παυλόπουλος, που λέει ο Βούτσης, δυστυχώς, προσπαθούν να συγκαλύψουν μία μακροχρόνια αδράνεια και μία ουσιαστική απραξία από εκείνες τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για τη διεκδίκηση των Γερμανικών οφειλών. Εμείς ζητάμε να διερευνηθεί ειδικότερα το θέμα αυτής της κεκαλυμμένης παράλειψης διεκδίκησης, από την οποία ζημιώνεται το Ελληνικό Κράτος», δήλωσε και επέρριψε ευθύνες στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση για το γεγονός ότι καθυστέρησε εσκεμμένα 3 χρόνια να φέρει στην Ολομέλεια το πόρισμα για τις γερμανικές οφειλές και το έφερε προεκλογικά, για δημιουργία εντυπώσεων, χωρίς να γίνει καμία άλλη ενέργεια διεκδίκησης.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας δήλωσε πως δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ καμία προεκλογική ή μετεκλογική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με τη ΝΔ ή με οποιονδήποτε άλλον μνημονιακό σχηματισμό ούτε και με κανέναν από αυτούς που αλληθωρίζουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ και διατηρούν σχέσεις με την εξουσία.
«Η Πλεύση Ελευθερίας κατεβαίνει ανεξάρτητα και ούτε μετεκλογικά πρόκειται να κάνουμε συνεργασίες, παρά μόνον με τους πολίτες και τις υγιείς κοινωνικές δυνάμεις. Όλοι οι υπόλοιποι αλληθωρίζουν προς συνεργασίες για την καρέκλα, αλλά εμείς έχουμε αποδείξει, και εγώ προσωπικά έχω αποδείξει ότι δεν πρόκειται να προδώσω τους πολίτες που με εμπιστεύτηκαν και δεν πρόκειται να αλλάξω πλεύση για κανένα αντάλλαγμα και για κανέναν λόγο», κατέληξε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το