Τοπικά

Ζητούν την άμεση αντικατάσταση των λεωφορείων μεταφοράς προσωπικού των Α. Δ. Μαγνησίας και Καστοριάς

Eρώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κατέθεσαν οι βουλευτές της Ελληνικής Λύσης Απόστολος Αβδελάς και Κωνσταντίνος Χητάς αναφορικά με την αντικατάσταση των λεωφορείων μεταφοράς προσωπικού Α.Δ. Μαγνησίας και Καστοριάς». Στην ερώτησή τους αναφέρουν:

“Πρόσφατα (προ τριμήνου) και κατά τη μετάβαση διμοιρίας υποστηρίξεως της Α. Δ. Καστοριάς, καθηλώθηκε, λόγω μηχανικής βλάβης, το λεωφορείο μεταφοράς προσωπικού της εντός ορίων Περιφερείας Μαγνησίας. Όχημα της διμοιρίας υποστηρίξεως της Α. Δ. Μαγνησίας έσπευσε στο σημείο, προκειμένου να παραλάβει και να μεταφέρει στην Καστοριά την εν λόγω διμοιρία. Κατά την επιστροφή του, το όχημα της Α. Δ. Μαγνησίας υπέστη βλάβη πλησίον της πόλεως της Καστοριάς, με καταληκτική συνέπεια το μεν όχημα της Α. Δ. Μαγνησίας να επισκευάζεται στην Καστοριά το δε της Α. Δ. Καστοριάς στον Βόλο. Καθίσταται, εκ του συμβάντος, κατανοητό ότι τα λεωφορεία μεταφοράς προσωπικού πολλών Αστυνομικών Διοικήσεων Περιφερειών της χώρας βρίσκονται σε κατάσταση απόσυρσης αντί επισκευής και περαιτέρω χρήσης.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:
Προτίθεστε όπως αντικαταστήσετε άμεσα τα λεωφορεία μεταφοράς προσωπικού των Α. Δ. Μαγνησίας και Καστοριάς και επιπροσθέτως όσα αντίστοιχα λεωφορεία άλλων Α. Δ. της χώρας βρίσκονται σε κατάσταση πέραν ορίου επισκευής και χρήσης, δεδομένης της χρονικής υπέρβασης οδήγησης αυτών, ώστε να αποφευχθεί το όποιο ενδεχόμενο θλιβερό περιστατικό;”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το