Αθλητισμός

Ζήτησε το γήπεδο της Νεάπολης η Νίκη

Το γήπεδο της Νεάπολης για τη νέα χρονιά ζήτησε η Νίκη. Οι «κυανόλευκοι» ψάχνουν εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που δεν παίξουν στο Πανθεσσαλικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εγκαταλείψουν την προσπάθεια για το στάδιο.
Εξελίξεις είχαμε χθες στη Νίκη όσον αφορά το γηπεδικό. Πιο συγκεκριμένα υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στον Δήμο Βόλου και τον Γ.Σ.Β. «Η Νίκη». Τη Δημοτική Αρχή εκπροσώπησε ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Απόστολος Γαλάτης, ενώ εκ μέρους του βολιώτικου συλλόγου παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Στέργιος Φάτσης και ο γραμματέας Στέλιος Κολόζος.
Οι «κυανόλευκοι» ζήτησαν το γήπεδο της Νεάπολης για δύο περιπτώσεις: Πρώτον στο ενδεχόμενο να μην παίξουν στο Πανθεσσαλικό για να το χρησιμοποιήσουν ως βασική έδρα και δεύτερον αν μείνουν στο στάδιο, να χρησιμοποιήσουν τη Νεάπολη για την ομάδα Κ17 που οφείλουν να διατηρούν εφόσον γίνουν Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία.

Από την πλευρά του ο Απόστολος Γαλάτης απάντησε πως οι όροι είναι ακριβώς ίδιοι με εκείνους που παρέθεσε στην αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού στην αντίστοιχη συνάντηση που είχαν την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι η Νίκη θα πρέπει να καταβάλλει 50 ευρώ ως μηνιαίο μίσθωμα, να αναλάβει τη συντήρηση του γηπέδου και των λειτουργικών χώρων του και να δώσει εγγυητική επιστολή ύψους 30.000 ευρώ για ζημιές που ίσως προκύψουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Εννοείται πως το ποσό της εγγυητικής θα επιστρέψει στον βολιώτικο σύλλογο, εφόσον δεν προκληθεί κάποια ζημιά στο γήπεδο.

Οι διοικούντες τον Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» προέβησαν σ’ αυτή τη συνάντηση θέλοντας να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο. Μάλιστα έχουν ζητήσει προσφορά από εταιρεία συντήρησης γηπέδων, προκειμένου να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα για το κόστος που απαιτείται και αναμένουν την απάντηση, ώστε να προχωρήσουν σε συμφωνία.
Όλα τα παραπάνω όμως δεν σημαίνουν πως οι «κυανόλευκοι» θα εγκαταλείψουν το Πανθεσσαλικό. Τουναντίον θα συνεχίσουν την προσπάθεια για να ισχύσει η συμφωνία που έχουν με την ΕΤΑΔ φτάνοντας μέχρι τη Δικαιοσύνη.
Μάλιστα η Νίκη φέρεται να έχει εξασφαλίσει τη χρήση του βοηθητικού του Πανθεσσαλικού, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος ενημέρωσε ότι δεν θα χρειαστεί το εν λόγω γήπεδο. Το γεγονός αυτό διευκολύνει τη Νίκη, ώστε να πάρει το βοηθητικό για τις προπονήσεις.

Την Κυριακή ο αγώνας ποδηλασίας της Νίκης
Το ποδηλατικό τμήμα της Νίκης Βόλου συνδιοργανώνει με το club «MTB 4FUN Volos» και την «Bikeorhike» τον 1ο ποδηλατικό μαραθώνιο στο Πήλιο με την επωνυμία «1st Public Pelion XCM». Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή (14 Ιουλίου).
Η πρόκληση είναι πάντα η συμμετοχή σε μία ορεινή ποδηλατική εξόρμηση με χαρακτηριστικά μαραθωνίου και είναι προγραμματισμένη για τις 14 Ιουλίου στην Πορταριά Πηλίου, σε μια υπέροχη ορεινή διαδρομή 80 χλμ με 3000μ θετικό υψομετρικό που δοκιμάζει σώμα, ψυχή και εξοπλισμό. Πρόκειται για μια κυκλική διαδρομή, η οποία παράλληλα έχει στόχο να αναδείξει κάποια από τα πιο ωραία σημεία του βουνού των Κενταύρων.
Επιπλέον σχετικές λεπτομέρειες για την καλύτερη διεξαγωγή και τη μεγαλύτερη απόλαυση της διαδρομής είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης.
«Το ποδηλατικό τμήμα της Νίκης Βόλου, προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους συμμετάσχουν με δήλωσή τους στη φόρμα εγγραφής, το αρχείο της διαδρομής και εφαρμογή για Android, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να τη φορτώσετε σε gps ποδηλάτου ή κινητό τηλέφωνο και να πλοηγηθείτε στην διαδρομή χωρίς τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Η παρακάτω εφαρμογή που σας έχουμε στείλει στα προσωπικά σας mail, είναι απλά ενδεικτική γιατί είναι δωρεάν και λειτουργεί με μεγάλη ακρίβεια.
Στους σταθμούς υδροδοσίας την ευθύνη για νερό και ενεργειακό κρουασάν, φέρει η Ακαδημία Ποδηλασίας της Νίκης Βόλου. Επίσης υπενθυμίζεται, πως οι αθλητές που θα τερματίσουν τον μαραθώνιο και έχουν συμπληρώσει τη φόρμα συμμετοχής, θα μετέχουν στην κλήρωση χειροποίητου ποδηλατικού κοσμήματος μεγάλης αξίας, προσφορά της εταιρείας «Χειροποίητα Ποδηλατάκια» και χορηγίας του τμήματος ποδηλασίας της Νίκης Βόλου.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στην ηλεκτρονική διεύθυνση

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το