Κόσμος

Ζευγάρι «ψάρεψε» χρηματοκιβώτιο με 100.000 δολάρια

Πλουσιότερο κατά σχεδόν 100.000 επέστρεψε σπίτι του από το ψάρεμα, σε λίμνη της Νέας Υόρκης, ένα ζευγάρι. O Τζέιμς Κέιν και η Μπάρμπι Αγκοστίνι έριξαν ένα σχοινί με μαγνήτη στη λίμνη του πάρκου Φλάσινγκ Μέντοους στο Κουίνς, στη Νέα Υόρκη και ανέσυραν ένα χρηματοκιβώτιο.

Σύμφωνα με το BBC, όταν άνοιξαν το ασφαλισμένο κουτί, είπαν το βρήκαν γεμάτο με δεσμίδες κατεστραμμένων -από το νερό- χαρτονομισμάτων των 100 δολαρίων, συνολικής αξίας περίπου 100.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με τους ίδιους, η Αστυνομία τους ενημέρωσε πως το εύρημά τους δεν συνδεόταν με κάποιο έγκλημα και πως μπορούσαν να κρατήσουν τα χρήματα.

«Έχουμε βρει πολλά χρηματοκιβώτια στο παρελθόν» δήλωσε ο Κέιν και πρόσθεσε: «Όταν τα είδα, σκέφτηκα αυτό δεν είναι δυνατόν. Ήταν μεγάλες στίβες και ήταν μούσκεμα, σχεδόν κατεστραμμένα«. «Δεν υπήρχαν ταυτότητες, ούτε τρόπος να ταυτοποιηθεί ο ιδιοκτήτης του χρηματοκιβωτίου, οπότε η αστυνομία απλώς μας είπε “Συγχαρητήρια!”» είπε από την πλευρά της η Αγκοστίνι.

Το ζευγάρι ξεκίνησε το ψάρεμα με μαγνήτη κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού. Είπαν ότι στο παρελθόν έχουν βρει χειροβομβίδες της εποχής του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, όπλα του δέκατου ένατου αιώνα και μια μοτοσικλέτα πλήρους μεγέθους.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το