Τοπικά

Ζέττα Μακρή: Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου οι αποζημιώσεις πληγέντων από Ιανό

Από το γραφείο της κ. Ζέττας Μακρή εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Συνεπής η διοίκηση του ΕΛΓΑ στις χρονικές δεσμεύσεις της, για τις οποίες είχε, ήδη, ενημερώσει, από τον περασμένο Οκτώβριο, την πρόεδρο της ειδικής μόνιμης επιτροπής περιφερειών και βουλευτή Ν. Μαγνησίας κ. Ζέττα Μακρή. Στη σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία της βουλευτού με τον Αντιπρόεδρο του ΔΣ του ΕΛΓΑ κ. Ν. Δούκα, η κ. Μακρή πληροφορήθηκε ότι την Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020, θα καταβληθεί το σύνολο των αποζημιώσεων στους παραγωγούς του Ν. Μαγνησίας, που επλήγησαν από τον μεσογειακό κυκλώνα «ΙΑΝΟΣ».

Όπως είναι γνωστό, οι εκτιμήσεις για τις καταγραφές, που υπέστησαν οι καλλιέργειες, στις περιοχές του Αλμυρού, του Πλατάνου, της Ευξεινούπολης, του Κρόκιου, όπως και στις δημοτικές ενότητες της Νέας Αγχιάλου, του Αϊδινίου και των Μικροθηβών έχουν ολοκληρωθεί, οι γεωπόνοι – εκτιμητές ακολούθησαν τάχιστες διαδικασίες και στο τέλος της εβδομάδας, δηλαδή την Παρασκευή, οι παραγωγοί θα αποζημιωθούν, πλήρως και κατά προτεραιότητα.

Η κ. Μακρή ευχαρίστησε, θερμά, τον κ. Δούκα για την ενημέρωση και τον συνεχάρη για τον άρτιο, ταχύ και άριστο συντονισμό των υπηρεσιών του, που ολοκλήρωσαν τις διαδικασίες νωρίτερα και από το χρονοδιάγραμμα του οργανισμού, παρά τις δυσχέρειες, που τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας προσέθεσαν στο έργο τους και δεσμεύθηκε να γνωστοποιήσει, σχετικά, τους πληγέντες παραγωγούς της Μαγνησίας.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το