Τοπικά

Ζέττα Μακρή: Συνεργασία Σερέτη-Καραμέτου-Υπουργείου για κλίνες COVID στο Αχιλλοπούλειο

Από το γραφείο της κ. Ζέττας Μακρή εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Οι έκτακτες υγειονομικές συνθήκες και η επιτακτική ανάγκη αντιμετώπισης της πανδημίας ωθούν τον διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Φώτη Σερέτη, σε συνεργασία με τον γιατρό Ηλία Καραμέτο,-που γνωρίζει τις απαιτήσεις, τις ελλείψεις και τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει το Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου – να ζητήσει και να λάβει από το υπουργείο υγείας την έγκριση λειτουργίας κλινών COVID, για την πληρέστερη θεραπεία των νοσούντων. Συγκεκριμένα, την προηγούμενη εβδομάδα, άρχισε η λειτουργία 4 κλινών COVID, χθες,17 Νοεμβρίου, η λειτουργία άλλων 2 και, εντός της εβδομάδας, θα λειτουργήσουν 2 ακόμη, για επαρκέστερη υγειονομική κάλυψη. Το δε αρμόδιο υπουργείο υγείας, που ενέκρινε τον σχεδιασμό της 5ης υγειονομικής περιφέρειας, θα προμηθεύσει και τον ανάλογο και απαραίτητο εξοπλισμό.
Πλέον αυτών, η συνεργασία, στην Μαγνησία, με τον ιδιωτικό τομέα θα ενισχυθεί με μία, ακόμη, κλινική, που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής στην νοσηλεία των πασχόντων συνανθρώπων μας.

«Στην πολύ δύσκολη συγκυρία, υγειονομική περιφέρεια, νοσοκομείο και υπουργείο εργάζονται, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» δήλωσε η βουλευτής Ζέττα Μ. Μακρή. «Να μην παραλείπουμε να συγχαίρουμε γιατρούς και νοσηλευτές», πρόσθεσε, θυμίζοντας την συγκινητική ανάρτηση του γιατρού Παύλου Μαλινδρέτου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το