Τοπικά

Ζέττα Μακρή: Μέχρι την τελευταία στιγμή η ενίσχυση του Τρικερίου από το Υπουργείο Εσωτερικών

Από το γραφείο της κ. Ζέττας Μακρή εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η πρόεδρος της ειδικής μόνιμης επιτροπής και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κ. Ζέττα Μ. Μακρή ενημερώθηκε, σήμερα, Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020, από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, ότι προχώρησε στην έγκριση και υπογραφή ποσού 98.000€ για να αντιμετωπισθεί η λειψυδρία στην Αγία Κυριακή Τρικερίου.
Σημειώνεται ότι η ως άνω χρηματοδότηση αποτελεί την δεύτερη παρέμβαση του Υπουργείου Εσωτερικών, εντός του τρέχοντος έτους, για την συγκεκριμένη περιοχή, καθώς στις 30 Ιουλίου 2020, μετά από παρέμβαση της κ. Ζέττας Μ. Μακρή, εγκρίθηκε,, αρχικώς, η χρηματοδότηση μελετών ύψους 50.000 Ευρώ για το έργο «Κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού ύδρευσης από Αλογόπορο προς νήσο Παλαιό Τρίκερι», που υπεβλήθη από τον Δήμο Νοτίου Πηλίου. Με τις ως άνω αποφάσεις, όχι μόνο αναγνωρίζεται η αναγκαιότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας αλλά ικανοποιείται το πάγιο και χρόνιο αίτημα υδροδότησης της περιοχής, ζήτημα, που ταλαιπωρεί, τα τελευταία χρόνια, αυτούς αλλά και τους επισκέπτες τους.

Η κ. Μακρή ευχαριστεί, θερμά, τον υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο για την κατανόηση του προβλήματος αλλά και για την καταλυτική παρέμβασή του ως προς τη συγκεκριμένη εξέλιξη του ζητήματος. Παράλληλα, η βουλευτής δήλωσε, εξαιρετικά, ικανοποιημένη για την απόφαση του υπουργού, η οποία βάζει, επιτέλους, τέλος, στις αναχρονιστικές μεθόδους υδροδότησης μίας περιοχής βελτιώνοντας την καθημερινότητα της ζωής των κατοίκων αλλά και τις προδιαγραφές και τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το