Τοπικά

Ζέττα Μακρή: Η αλήθεια για την αναβάθμιση της βάσης ΕΚΑΒ Σκιάθου σε τομέα

Από το γραφείο της κ. Ζέττας Μακρή εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Σε δελτίο τύπου, που εξέδωσα, την 8 Οκτωβρίου 2020 και δημοσιεύθηκε στα ενημερωτικά sites και στην καθημερινή εφημερίδα Θεσσαλία, ανακοίνωσα ότι, όπως προέκυψε από την συνεργασία μου με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου, ήταν ειλημμένη απόφαση του  η αναβάθμιση της  βάσης του ΕΚΑΒ, στην Σκιάθο, σε τομέα.( Στην συνάντηση αυτή, ετέθησαν και άλλα θέματα, όπως η κάλυψη με ένα, ακόμη, ασθενοφόρο της Αργαλαστής και του Τρικερίου.)
Μετά την συνάντησή μου με τον κ. Παπαευσταθίου και την ενημέρωση, που μου παρείχε, επικοινώνησα με  τον διευθυντή του ΕΚΑΒ  Λάρισας κ. Σταμνά για την δική του, απαραίτητη, γραπτή, θετική εισήγηση.

Η ειλημμένη, αυτή, απόφαση του προέδρου κ. Παπαευσταθίου, έλαβε σάρκα και οστά, με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ ,κατόπιν και της συμφωνηθείσας, απαραίτητης σχετικής εισήγησης του διευθυντή του ΕΚΑΒ Λάρισας Κ. Σταμνά και του αν. προϊσταμένου της νοσηλευτικής υπηρεσίας Μάριου Σχοινά. Την σχετική απόφαση η γραμματέας του Δ.Σ. Αμαλία Αντωνάκη, μου την απέστειλε, με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ώστε να την γνωστοποιήσω στους ενδιαφερόμενους Σκιαθίτες, οι οποίοι και μου είχαν μεταφέρει το σχετικό αίτημα. Την παραθέτω στο τέλος της γραπτής μου ανακοίνωσης, αυτούσια, όπως έφτασε στο προσωπικό μου e mail.

Το σκεπτικό της απόφασης και το κείμενο της εισήγησης αποδεικνύουν, πέραν πάσης αμφιβολίας, την δικαιολογημένη απαίτηση των Σκιαθιτών για αναβάθμιση της βάσης του ΕΚΑΒ του νησιού σε τομέα και δικαιώνουν και τον δικό μου, ήδη, από 4-5-2020 αγώνα και την συνεργασία μου με τον πρόεδρο κ.Παπαευσταθίου, που είχε  αίσια και ικανοποιητική εξέλιξη. Ενδεικτικά, αναφέρω δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα ηλεκτρονικά μέσα (sites) και δημόσιες δηλώσεις μου, στα τοπικά ραδιόφωνα, για το θέμα αυτό και την θετική στάση των υπηρεσιών και του προέδρου του Δ.Σ. την 1-6-20,την 17-9-20,την 8-10-20, την 9-10-2020 την 13-10-20,που αποδεικνύουν την συστηματική και πολύμηνη προσπάθειά μου. Είναι εύκολο να ανατρέξει κανείς  και να διαπιστώσει τις συγκεκριμένες ανακοινώσεις μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που διαθέτω και στην προσωπική μου ιστοσελίδα.
Ευχαριστώ και πάλι τους τοπικούς φορείς, που μου υπέδειξαν το πρόβλημα, τους υπηρεσιακούς παράγοντες, που στήριξαν το αίτημα των Σκιαθιτών και, ιδιαίτερα, τον πρόεδρο του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου, που τήρησε την υπόσχεση, που μου έδωσε και την μετέφερα στους συμπατριώτες μου”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το