Τοπικά

Ζέττα Μακρή: Ενίσχυση του ΕΚΑΒ Μαγνησίας για να μην υπάρχει περαιτέρω αποδυνάμωση

Αναγνωρίζοντας το εύλογο, δίκαιο και επείγον αίτημα του Σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ Ν. Μαγνησίας, η πρόεδρος της ειδικής μόνιμης επιτροπής περιφερειών και βουλευτής Ν. Μαγνησίας, κατέθεσε, χθες, 17 Φεβρουαρίου 2020, κοινοβουλευτική αναφορά προς τον αρμόδιο Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια, προωθώντας το κρίσιμο ζήτημα της υποστελέχωσης της ως άνω Υπηρεσίας, η οποία εξυπηρετεί τους κατοίκους του πολεοδομικού συγκροτήματος Βόλου – Νέας Ιωνίας αλλά και γεωγραφικής έκτασης του Δήμου Αργαλαστής και Ρήγα Φεραίου.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ΕΚΑΒ Ν. Μαγνησίας είχαν επισκεφθεί την κ. Μακρή, μία ημέρα πριν, εκθέτοντας τα προβλήματα που απορρέουν από την υποστελέχωση, τις σημαντικές ελλείψεις, την αδυναμία επαρκούς εικοσιτετράωρης κάλυψης, την αναπόφευκτη βραδύτητα στη διακομιδή ασθενών και τους ενδεχόμενους κινδύνους για την υγεία και την ζωή των συνανθρώπων μας.

Στόχος της ως άνω προώθησης του θέματος μέσω της διαδικασίας άσκησης του κοινοβουλευτικού ελέγχου στους αρμόδιους φορείς είναι η άμεση επίλυση αυτού του τόσο σοβαρού ζητήματος δεδομένου ότι υπάρχει η διάθεση αλλά και η πρόθεση του Προέδρου Δ.Σ. του ΕΚΑΒ, κ. Ν. Παπαευσταθίου, για την ενίσχυση της υπηρεσίας με επικουρικό προσωπικό στην Μαγνησία, ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω αποδυνάμωση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το