Τοπικά

Ζέττα Μακρή: Εκπόνηση μελετών τον Μάρτιο από την ΚΤΥΠ Α.Ε. για το 2ο Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου

Από το γραφείο της κ. Ζέττας Μακρή εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

H Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ζέττα Μ. Μακρή, σε συνέχεια της ενημερωτικής συνάντησης, που είχε, την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.» (ΚΤΥΠ Α.Ε.) κ. Θ. Γιάνναρη, επανήλθε, σήμερα, σε τηλεφωνική επικοινωνία, που είχε μαζί του, για διευκρινίσεις σχετικά με το ζήτημα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου.

Συγκεκριμένα, μετά την ως άνω συνάντηση, η Υφυπουργός δέχθηκε πολλά ερωτήματα γονέων και κηδεμόνων για το 2ο Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου και, ειδικότερα, για την αναγκαιότητα προσθήκης αιθουσών διδασκαλίας.
Για τον λόγο αυτό, η κ. Μακρή επικοινώνησε, νωρίς το πρωί, με τον κ. Γιάνναρη, o οποίος της ανέφερε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΚΤΥΠ Α.Ε., δεδομένης της ικανοποιητικής ωριμότητας του έργου, θα εντάξουν την υλοποίησή του στον προγραμματισμό της εταιρείας, από τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, ξεκινώντας, αμέσως, με την εκπόνηση των μελετών.

Η κ. Μακρή ευχαρίστησε, θερμά, για μία ακόμη φορά, τον κ. Γιάνναρη για την ταχύτητα στην ενημέρωση αλλά, κυρίως, για τον προγραμματισμό των αναγκών των σχολικών μονάδων από τις υπηρεσίες του.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το