Τοπικά

Ζέττα Μακρή: 359.600€ στον Δήμο Ζαγοράς από το Υπουργείο Εσωτερικών

Από το γραφείο της κ.Ζέττας Μακρή εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η πρόεδρος της ειδικής, μόνιμης επιτροπής περιφερειών και βουλευτής Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή, ενημερώθηκε, σήμερα, Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020, από τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Εσωτερικών, για την έγκριση ποσού ύψους 359.600€ στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» και, ειδικότερα, στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» και στην δράση με τίτλο: «Κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς».
Η παρούσα πρόσκληση αφορά στη χρηματοδότηση των Δήμων και των Νομικών Προσώπων αυτών για την κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και τον εξοπλισμό εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς καθώς και κάθε άλλης συναφούς δράσης, με στόχο την δημιουργία και την βελτίωση των εν λόγω υποδομών με σκοπό την αδειοδότησή τους και τη νόμιμη λειτουργία τους καθώς και την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών από τους Δήμους στον τομέα της εφαρμογής των προγραμμάτων διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και την προστασία αυτών σε εφαρμογή της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς.
Η κ. Μακρή ενημέρωσε τον Δήμαρχο για την θετική αυτή εξέλιξη ευχαριστώντας, ταυτόχρονα, την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών για την ταχύτατη διεκπεραίωση του σημαντικού αυτού θέματος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το