Τοπικά

Ζ. Μακρή: «Μέχρι τον Ιούνιο θα παραδοθεί το 1ο Νηπιαγωγείο Αλμυρού δωρεά Μελά»

Η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή επισκέφτηκε το νέο κτήριο του 1ου Νηπιαγωγείου Αλμυρού, μια δωρεά του Ιδρύματος Β. Μελά.
Μετά τη θεμελίωση των εγκαταστάσεων τον Φεβρουάριο του 2022 από την ίδια, η κα Μακρή, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, παρακολουθούσε στενά την πρόοδο των εργασιών και ενημερωνόταν για την συνεργασία των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου με τον δωρητή φορέα, που εποπτεύει το έργο ανέγερσης και εξοπλισμού του 1ου Νηπιαγωγείου Αλμυρού. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα των εργασιών και τον προγραμματισμό των αρμοδίων, το κτήριο του νηπιαγωγείου θα παραδοθεί μέχρι τον Ιούνιο.
Η δωρεά ύψους 500.000 ευρώ έρχεται να προστεθεί στην ανεκτίμητη προσφορά του Ιδρύματος Β. Μελά για την Παιδεία και τη νέα γενιά και στον μακρύ κατάλογο δωρεών, που αυξάνεται διαρκώς και περιλαμβάνει 192 νηπιαγωγεία που χτίστηκαν εξ αρχής, 1773 νηπιαγωγεία που έχουν προμηθευτεί σημαντικό εξοπλισμό και παιδαγωγικό υλικό, 690 νηπιαγωγεία που εμπλούτισαν τις βιβλιοθήκες τους και 44 παιδικές χαρές σε όλη την χώρα.
Η υφυπουργός Παιδείας και ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Βασιλείου Μελά κ. Γιώργος Μελάς συναντήθηκαν στις νέες εγκαταστάσεις του 1ου Νηπιαγωγείου Αλμυρού με τον Δήμαρχο Αλμυρού κ. Χατζηκυριάκο, την Αντιδήμαρχο κα Μπέη και τους υπεύθυνους των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου.
Η υφυπουργός Παιδείας εξέφρασε, για ακόμα μια φορά, τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της στο Ίδρυμα Β. Μελά και στον πρόεδρό του κ. Γ. Μελά για το σπουδαίο έργο που επιτελούν, διακριτικά, με σεβασμό και με συνέπεια στο όραμα του Βασιλείου Μελά, ένα όραμα που ισχυροποιείται μέσα από κάθε υποδομή και εξοπλισμό που παραδίδεται στην σχολική κοινότητα, στους νέους και στην κοινωνία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το