Τοπικά

Υψηλές πληρότητες σε Βόλο και Πήλιο για το τριήμερο της Αποκριάς

Δημοφιλείς προορισμοί θεωρούνται ο Βόλος και το Πήλιο με τις κρατήσεις να κυμαίνονται από 70% και να φτάνουν έως το 95%. Ικανοποιημένοι δηλώνουν οι ξενοδόχοι της χερσαίας Μαγνησίας για το τριήμερο της Αποκριάς όπου αναμένεται αρκετός κόσμος να επισκεφτεί τον Βόλο και το Πήλιο παρά την οικονομική κρίση και το γεγονός ότι φέτος πέφτει αρκετά νωρίς.
Οι πληρότητες στον Βόλο φτάνει το 95%, σε Πορταριά και Μακρινίτσα ξεπερνά το 90%, στο Ανατολικό Πήλιο κυμαίνεται από 70% έως 80% (περιοχές Τσαγκαράδας 80% και Χορευτού 70%), ενώ σε Βυζίτσα και Μηλιές αγγίζει το 70%.
Ο Βόλος και το Πήλιο θα σηκώσουν το βάρος της τουριστικής κίνησης για το φετινό τριήμερο της Αποκριάς αποδεικνύοντας ότι πλέον αποτελούν δημοφιλείς προορισμούς για τον χειμώνα.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας κ. Γιώργος Ζαφείρης επισήμανε ότι η τουριστική κίνηση ενόψει του τριημέρου είναι αρκετά καλή με τους ξενοδόχους να δηλώνουν ικανοποιημένοι από τις κρατήσεις και τις πληρότητες.
Τα ξενοδοχεία της περιοχής έχουν προσφορές και καλές-χαμηλές τιμές ικανοποιώντας όλους τους τουρίστες που θα εκδράμουν για την Αποκριά, ενώ αναμένεται τις επόμενες ημέρες οι πληρότητες να αυξηθούν από τους επισκέπτες της τελευταίας στιγμής.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το