Τοπικά

Υποβολή αντιρρήσεων για τον δασικό χάρτη

Από τη Διεύθυνση Δασών Μαγνησίας ανακοινώθηκε ότι τροποποιήθηκε προηγούμενη απόφαση, με την οποία αναρτήθηκε ο δασικός χάρτης των προ-Καποδιστριακών Ο.Τ.Α. Αλοννήσου, Βόλου, Νέας Αγχιάλου και Σκιάθου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων, αποκλειστικά και μόνο ως προς το τμήμα που αφορά στις προθεσμίες και στις καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής αντιρρήσεων.

Κατόπιν τούτου, καλείται κάθε ενδιαφερόμενος, αφού λάβει γνώση του περιεχομένου του αναρτημένου κατά τα προηγούμενα δασικού χάρτη, να υποβάλει τις τυχόν αντιρρήσεις του εντός αποκλειστικής προθεσμίας που λήγει, για τους κατοίκους εσωτερικού και εξωτερικού, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου.
Γενικές πληροφορίες για το περιεχόμενο του αναρτημένου δασικού χάρτη, καθώς και για τον τρόπο υποβολής αντιρρήσεων παρέχονται στο παρακάτω Σημείο Υποστήριξης της Ανάρτησης του Δασικού Χάρτη (Σ.Υ.Α.Δ.Χ.): Σ.Υ.Α.Δ.Χ. Βόλου, με έδρα τα γραφεία της Διεύθυνσης Δασών Μαγνησίας, Ξενοφώντος 1 (4ος όροφος).
Τηλ. επικοινωνίας: 2421039112 και 24210 39107. E-mail: [email protected]
Τo Σ.Υ.Α.Δ.Χ. λειτουργεί τις εργάσιμες ημέρες κατά τις ώρες 7.30 έως 15.30, καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου υποβολής των αντιρρήσεων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το