Τοπικά

Υποτροφίες σε 15 φοιτητές από την ΕΒΟΛ – Στην αγορά νέα προϊόντα υψηλής παστερίωσης

Δύο νέα προϊόντα ετοιμάζεται να βγάλει στην αγορά η ΕΒΟΛ, όπως ανακοίνωσε σε σημερινή συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος της Νικήτας Πρίντζος.  Τα δύο νέα προϊόντα είναι το γάλα υψηλής παστερίωσης διάρκειας 20 ημερών, πλήρες και ελαφρύ, και αναμένεται να βγει στην αγορά τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Επίσης όπως ανακοίνωσε ο κ. Πρίντζος και φέτος η ΕΒΟΛ θα δώσει τη δυνατότητα σε 15 φοιτητές αγροτικών οικογενειών να σπουδάσουν καθώς θα δοθούν υποτροφίες.  Οι φοιτητές κατάγονται από τα χωριά-μέλη του Συνεταιρισμού. Κάθε φοιτητής θα λάβει 400 ευρώ μηνιαίως επί εννιά μήνες και οι υποτροφίες θα ξεκινήσουν από τον Σεπτέμβριο.

Οι αιτήσεις ξεκινούν από αύριο και θα υποβάλλονται στα κοινοτικά καταστήματα των χωριών που συνεργάζονται με την ΕΒΟΛ.  Στη συνέχεια οι αιτήσεις θα εξεταστούν από επιτροπή ενώ οι τελικές εισηγήσεις θα εξεταστούν από την τελική επιτροπή στην οποία συμμετέχουν: η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, εκπρόσωπος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,  ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας, ο πρόεδρος της ΕΒΟΛ Νικήτας Πρίντζος και εκπρόσωπος της Μητρόπολης.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το