Τοπικά

Υποτροφίες για τελειόφοιτους Λυκείου στην Αλόννησο

Μέσω επιστολών ο Δήμος Αλοννήσου ενημέρωσε τους τελειόφοιτους Λυκείου σχετικά με τη δυνατότητα υποβολής αίτησης για διεκδίκηση υποτροφιών και χρηματικών βραβείων για τριτοβάθμιες σπουδές από την Αστική Μη Κερδοσκοπική «ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΑΜΟΥΡΚΑ».
Αναλογιζόμενη τη σπουδαιότητα της μόρφωσης των νέων παιδιών, ιδιαίτερα σε μία τόσο δύσκολη και κρίσιμη περίοδο, η Αστική Μη Κερδοσκοπική «ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΑΜΟΥΡΚΑ», συνεχίζοντας την πρωτοβουλία που ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια το Διοικητικό Συμβούλιο του κοινωφελούς «ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΑΜΟΥΡΚΑ», αποφάσισε να προκηρύξει Υποτροφίες για τριτοβάθμιες σπουδές.
Με τον τρόπο αυτό, θα ανταμειφθούν σε μεγαλύτερο βαθμό οι κόποι των νέων παιδιών και των οικογενειών τους, ενώ θα παρέχεται ένα επιπλέον σημαντικό κίνητρο για «επένδυση» στο σημαντικότερο αγαθό του πολιτισμού, την παιδεία και τη μόρφωση.
Στο πνεύμα αυτό, προκηρύσσονται για φέτος τέσσερις υποτροφίες για Πανεπιστημιακές Σπουδές και τρία χρηματικά βραβεία, για το Ακαδημαϊκό Έτος 2019 – 2020, για πρωτοετείς φοιτητές που θα αποφοιτήσουν από Λύκεια ή Λυκειακές τάξεις μικρών και απομακρυσμένων νησιών της Ελλάδας, στα οποία κατατάσσεται και η Αλόννησος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το