Τοπικά

Υποτροφίες για δύο φοιτήτριες από τη Σκόπελο από το κληροδότημα Τσουκαλά

Την απόφαση της Επιτροπής Κρίσεως του Κληροδοτήματος Ιωάννου Β. Τσουκαλά για τη χορήγηση υποτροφιών ενέκρινε στη συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σκοπέλου.
Σύμφωνα με την απόφαση, για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 εγκρίθηκε ομόφωνα η χορήγηση δύο υποτροφιών σε δύο φοιτήτριες. Η πρώτη είναι φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πειραιώς στη Σχολή Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών και η δεύτερη είναι φοιτήτρια του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Το ποσό της μηνιαίας υποτροφίας ανέρχεται σε 200 ευρώ για εννιά μήνες ετησίως και άρχισε να καταβάλλεται από την ημερομηνία έναρξης του ακαδημαϊκού έτους.
Οι δύο φοιτήτριες θα λαμβάνουν την υποτροφία έως το τέλος των σπουδών τους με απαραίτητη προϋπόθεση να προσκομίζουν κάθε χρόνο βεβαίωση της σχολής όπου φοιτούν, στην οποία θα αναγράφεται ότι έχουν περάσει τα 3/5 των μαθημάτων. Σημειώνεται ότι το ανώτατο χρονικό όριο χορήγησης των υποτροφιών είναι τα πέντε έτη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το