Αθλητισμός

Υπόθεση Τζήλου: Τα κινητά «δείχνουν» συνεργάτες ιδιοκτήτη ΠΑΕ

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση ξυλοδαρμού του διαιτητή Θανάση Τζήλου στη Λάρισα. Στοιχεία από τη δικογραφία της υπόθεσης φέρεται να αποκαλύπτουν πως οι δράστες είχαν πριν και μετά την εγκληματική ενέργειά τους τηλεφωνικές επικοινωνίες με στενούς συνεργάτες ιδιοκτήτη ΠΑΕ, αλλά και με πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός του.
Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έδειξε πως παράγοντες και στελέχη συγκεκριμένης ΠΑΕ, αλλά και πρόσωπα από την εταιρεία συμφερόντων του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τους δράστες. Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, επικοινωνία υπήρχε και με συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που φέρεται να διέρρευσαν από τη δικογραφία, οι δράστες φέρονται να επικοινωνήσουν και με πρώην διαιτητή που διετέλεσε και παράγοντας της διαιτησίας.
Οσο για τους φυσικούς αυτουργούς, ο ένας διαφεύγει στη Ρωσία εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι εκδόθηκε καθυστερημένα το εις βάρος του ένταλμα σύλληψης, ενώ ο δεύτερος εμπλεκόμενος έχει απολογηθεί στον ανακριτή Λάρισας και έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και ειδικότερα του έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα.

Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται η ανάγκη για κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η οποία δεν είναι δυνατόν να επιτευχθεί, χωρίς τη σύλληψη και των ηθικών αυτουργών της δολοφονικής επίθεσης κατά του διαιτητή Θανάση Τζήλου.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το