Ελλάδα

Υπόθεση Στ. Παναγιωτόπουλου: “Δεν ήξεραν πού μένει για να τον εντοπίσουν οι αστυνομικοί της Αλοννήσου”

Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου με τα βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

«Έλα να βγάλουμε αυτό το βίντεο, να το έχουμε για μας, επειδή είσαι σε άλλη πόλη και μου λείπεις. Ήμουν 100% σίγουρη ότι ήταν αυτός, ότι το βίντεο δεν ήταν προϊόν υποκλοπής. Κατατέθηκε μήνυση τον Φεβρουάριο του 2019 κι αυτός ανέβασε ακόμη ένα βίντεο τον Απρίλιο του 2019», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείσα γιατί δεν συνελήφθη, αφού είχε καταθέσει τη μήνυση, απάντησε ότι «δεν τον συνέλαβαν γιατί οι τρεις αστυνομικοί της Αλοννήσου είπαν ότι δεν ξέρουν πού μένει και δεν τον εντόπισαν. Δήλωσε ασθένεια και δεν παραβρέθηκε στη δίκη που είχε οριστεί για τις 22 Σεπτέμβριου 2021, οπότε η δίκη πήρε αναβολή για τις 9 Φεβρουάριου 2022. Ο αδελφός του που είναι δικηγόρος δεν θέλει να τον αναλάβει! Ό,τι βίντεο ή φωτογραφία είχε δική μου κατέβηκε υστέρα από αίτημα μου στις πλατφόρμες. Ο Στάθης δεν κατέβασε το βίντεο».

Μάλιστα, η καταγγέλλουσα ανέφερε ότι τον περασμένο Αύγουστο είχε επικοινωνήσει μαζί της ζητώντας της να τον συγχωρήσει και να τα βρουν εξωδικαστικά. «Μου λέει “μετάνιωσα και έχω αλλάξει” αλλά το υλικό παρέμενε αναρτημένο! Είχαμε επικοινωνία τον τελευταίο καιρό και μου έλεγε ότι άλλαξε και ήθελα να του δώσω μια ευκαιρία. Εξέφρασε την επιθυμία να τα βρούμε εξωδικαστικά. Είναι πολύ χειριστικός και με τούμπαρε. Πήγα στην Αλόννησο για να δω αν όντως άλλαξε. Είδα ότι δεν έχει καμία πρόθεση να συζητήσουμε», επισήμανε.

Πρόσθεσε δε ότι απέφευγε να βρεθούν, ενώ τότε έμαθε και για τη σχέση του. «Tους πέτυχα στο δρόμο μαζί. Της είπα “το ξέρεις ότι είσαι μ’ αυτόν τον άνθρωπο που έχει ανεβάσει βίντεο μου;”. Ο ίδιος μου είπε ότι είναι… ποταπό. Μετά, μου έστειλε ένα μήνυμα που έγραφε “δεν σου κρατάω κακία γι’ αυτό που έκανες. Nα ξέρεις, πέτυχες αυτό που ήθελες.” Νόμιζα ότι έχουν χωρίσει, μετά έμαθα ότι παντρεύτηκε και μου φαίνεται παράλογο όλο αυτό. Ποιος παντρεύεται κάποιον που έχει γνωρίσει πριν από 15 ημέρες και ενώ ξέρει όλα αυτά που έχει κάνει;», διερωτήθηκε.

Μετά από όλα αυτά, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην Αλόννησο, όπως ισχυρίζεται η κοπέλα, της είπε ότι του αρέσει ακόμη και ότι θα ήθελε να συνευρεθεί ξανά μαζί της! «Tου το ξέκοψα, του είπα ότι δεν μπορώ να τον δω ερωτικά έπειτα απ’ όλο αυτό. Το μόνο που μου είπε είναι ότι ποτέ δεν σκέφτηκε ότι κάνει κακό και θίγει τις κοπέλες. Πίστευα ότι δεν είναι κακό. Κρίμα που έγιναν έτσι τα πράγματα, θα μπορούσαν να είναι αλλιώς», κατέληξε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το