Κόσμος

Υπόθεση Μαντλίν ΜακΚαν: Ήμουν κοντά στο σημείο που εξαφανίστηκε, παραδέχθηκε ο 44χρονος Γερμανός σε πρώην φίλη του

Νέα στοιχεία που ενισχύουν την πεποίθηση των Γερμανών αρχών, ότι ο Christian Brueckner βρίσκεται πίσω από την εξαφάνιση της 4χρονής Μαντλίν ΜακΚάν, έρχονται στο φως. Πρώην σύντροφος του, η οποία ήταν μόλις 17 ετών όταν γνωρίστηκαν, αποκαλύπτει ότι ο ίδιος είχε παραδεχθεί ότι βρισκόταν κοντά στο σημείο που εξαφανίστηκε και αγνοείται από το 2007 η 4χρονή Μαντλίν.

Όπως είπε η Nakscije Miftari, όταν ήταν σε ένα πάρτι φίλων το 2014 ο ίδιος κρατούσε χαμηλούς τόνους όταν όλοι σοκαρισμένοι συζητούσαν για την υπόθεση που – χρόνια τώρα- απασχολεί τις παγκόσμιες αρχές,. Ο ίδιος ήταν σιωπηλός και αργότερα όταν η φίλη του τον ρώτησε αν γνωρίζει την υπόθεση είπε: «Ξέρω για τη Μάντι, ήμουν κοντά στο ξενοδοχείο εκείνη την περίοδο. Ζούσα στην περιοχή τότε. Δεν πρόκειται να πω κάτι περισσότερο. Δεν είμαι ηλίθιος, είμαι επιχειρηματίας».

Η μαρτυρία αυτή, ενισχύει το κατηγορητήριο εις βάρος του καταδικασμένου παιδόφιλου. Ήδη, οι αρμόδιες Γερμανικές αρχές πήραν την κατάθεση της. Είναι η πρώτη φορά, όπως επισημαίνουν τα ξένα δίκτυα, που ο 44χρονός παραδέχεται ότι ήταν στο σημείο που εξαφανίστηκε η 4χρονή.

Οι Γερμανοί εισαγγελείς στρέφουν εκ νέου την προσοχή τους στον 44χρονο Μπρικνέρ. Είναι πεπεισμένοι ότι εκείνος απήγαγε την Μαντλίν από το θέρετρο Ocean Club στην Praia da Luz στις 3 Μαΐου 2007, αλλά αγωνίζονται να συγκεντρώσουν αρκετά στοιχεία για να του απαγγείλουν κατηγορίες.

Σημειώνεται, ότι η 25 χρονή σήμερα Miftari, είχε χωρίσει με τον 44χρονο, διότι βρήκε υλικό παιδικής πορνογραφίας στην κατοχή του. Μάλιστα, όταν ζήτησε εξηγήσεις εκείνος της επιτέθηκε βίαια. Όπως υποστήριξε, ο 44χρονός σε κάποια βίντεο συμμετείχε στην σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Πηγή:protothema

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το