Τοπικά

Υποψήφιος με τον Κώστα Γραμμένο ο Δημήτρης Παντελής

Ο κ. Δημήτριος Παντελής, δημοτικός σύμβουλος Νοτίου Πηλίου και πρόεδρος Επιτροπής Τουρισμού, ανακοίνωσε ότι στις ερχόμενες εκλογές θα κατέρθει υποψήφιος με τη νέα κίνηση ΑΚΕΠ και επικεφαλής τον κ. Κώστα Γραμμένο. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων: «Με την ολοκλήρωση των εργασιών στην έκθεση τουρισμού Salon Iftm – Porte De Versailles στο Παρίσι κλείνει ένας κύκλος εργασιών που ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια με την πρώτη αποστολή στην έκθεση τουρισμού του Λονδίνου. Όπως όλοι γνωρίζετε ξεκινήσαμε από το μηδέν εφαρμόζοντας τις διαδικασίες που ορίζει ο Καλλικράτης για κάθε τουριστικό Δήμο.

Δημιουργήσαμε με ανοιχτές διαδικασίες την επιτροπή τουρισμού, στην οποία συμμετείχαν επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου, των ενοικιαζόμενων δωματίων, των camping, της εστίασης, της μεταποίησης, των συνεταιρισμών, των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τον τουρισμό, και εκπρόσωποι των πολιτιστικών φορέων. Συνεδριάσαμε πάνω από 35 φορές αρχικά στις έδρες των ενοτήτων με στόχο την ενίσχυση της ιδέας του Δήμου και να κάμψουμε τις όποιες ελάχιστες «τοπικιστικές» φωνές υπήρχαν.
Κλείνοντας θα ήθελα να σας ενημερώσω και επισήμως ότι θα είμαι «παρών» στις επόμενες εκλογές με μια νέα κίνηση το Α.Κ.Ε.Π. (Ανεξάρτητη Κίνηση Ενεργών Πολιτών) με επικεφαλής τον κ. Κώστα Γραμμένο και θέτω στη διάθεση του δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου αν κρίνουν απαραίτητη την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου της Επιτροπής Τουρισμού».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το