Τοπικά

Υπογράφηκε η σύμβαση για την επισκευή του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου

Την προγραμματική σύμβαση για την επισκευή και ανακαίνιση του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου υπέγραψαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός και ο δήμαρχος Αχ. Μπέος.
Ο κ. Αγοραστός χαρακτήρισε σημαντική τη σημερινή ημέρα καθώς θα αλλάξει το Δημοτικό Θέατρο, το οποίο, όπως ανέφερε, δημιουργούσε μια αρχιτεκτονική ρύπανση στην περιοχή.
σημαντική ημέρα. ” Πετύχαμε να το εντάξουμε στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας στις ολοκληρωμένες χωρικές επενδύσεις. Σήμερα με τα 5 εκ. τα οποία χρειάζονται για να αναστυλωθεί, να στηριχθεί, να ανακαινισθεί και να γίνει λειτουργικό, νομίζω ότι αλλάζει η περιοχή, η κοινωνικοοικονομική ζωή της περιοχής εδώ αλλάζει γιατί είναι εδώ το κέντρο, εδώ χτυπάει και η καρδιά του πολιτισμού”  δήλωσε.

Ο Αχ.Μπέος απέδωσε τις καθυστερήσεις για το έργο σε υπηρεσιακούς παράγοντες, δηλώνοντας ότι “μας πήγαν πίσω γιατί λειτούργησαν ως δημόσιοι υπάλληλοι και μια δουλειά που μπορούσαν να την τελειώσουν σε έξι μήνες την τελείωσαν σε 16”.
Μάλιστα αναφέρθηκε και στην κόντρα που είχε πριν από 1,5 χρόνο με τον Κ.Αγοραστό λέγοντας πως την δημιούργησαν υπηρεσιακοί παράγοντες και σκωπτικοί πολιτικοί αντίπαλοι. “Εμάς η σχέση μας ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι μαζί γιατί εξάλλου δεν μπορεί να είναι και αλλιώς αφού και την άλλη τετραετία και ο Κώστας και εγώ θα είμαστε στις ίδιες θέσεις”.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το