Αθλητισμός

Υποδέχεται τη Ν. Αρτάκη με στόχο την πρώτη νίκη ο Μαγνησιακός

Την πρώτη φετινή του νίκη στη Γ’ Εθνική με την οποία θα πάρει και βαθμολογική… ανάσα επιδιώκει σήμερα ο Μαγνησιακός. Οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται στο «Π. Μαγουλάς» τη Νέα Αρτάκη για την 7η ημέρα του 2ου ομίλου και είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να πάρουν το «τρίποντο». Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 4 το απόγευμα.

Μετά από πολυετή απουσία από τα Εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, στον Μαγνησιακό περίμεναν πολύ διαφορετική την φετινή επιστροφή του στη Γ’ Εθνική. Όμως μετά τις πρώτες έξι αγωνιστικές η ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις έναν βαθμό στο ενεργητικό της. Πήρε 0-0 στην έδρα του Αστέρα Σταυρού και ηττήθηκε στα υπόλοιπα πέντε ματς.

Βάσει απόδοσης οι «κυανόλευκοι» θα έπρεπε να έχουν περισσότερους βαθμούς στο ενεργητικό τους, αλλά οι ίδιοι έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους. Σίγουρα δικαιούνταν τη νίκη στο ματς με τη Λευκίμμη στο «Π. Μαγουλάς» στο οποίο στάθηκαν τρομερά άτυχοι, ενώ στο ίδιο γήπεδο μπορούσαν τουλάχιστον να μην έχαναν από Πιερικό και Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Πάντως, στον Μαγνησιακό δεν το βάζουν κάτω. Γνωρίζουν ότι έχουν μείνει πίσω βαθμολογικά, αλλά είναι διατεθειμένοι να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να καλυφθεί το χαμένο έδαφος. Εξάλλου, το πρωτάθλημα έχει μακρύ δρόμο με 28 παιχνίδια να απομένουν, αρχής γενομένης του σημερινού με τη Νέα Αρτάκη.

Το συγκρότημα από την Εύβοια διαθέτει έμπειρο σύνολο και φιλοδοξεί ακόμη και για την πρωτιά στον όμιλο, αλλά οι Βολιώτες θα επιδιώξουν να επιβάλουν το δικό τους παιχνίδι, έχοντας ως στόχο την πρώτη φετινή τους νίκη. Μία επιτυχία στο σημερινό ματς δεν θα τους τονώσει μόνο βαθμολογικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά για τη συνέχεια.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα υπάρχουν οι μόνιμες απουσίες των Ψιάνου και Σιόβα, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Σιώμος που είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό.

Η 20άδα θα ανακοινωθεί από τον προπονητή Θάνο Θεοδώρου λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ σίγουρα διαθέσιμοι είναι οι: Ράπτης, Κοντοστάθης, Βρονταράς, Κασιδιαρόπουλος, Βέρτζος, Σιάτρας, Ζέρης, Τόγιας, Καλτσουνάς, Αλμασίδης, Κρανιάς, Αϊντίνι, Ελέζι, Τασιούλης, Σταμάτης, Ζαρκαδής, Βαρελόπουλος, Γαλανόπουλος, Καρμαγάλος, Χριστίδης, Μαντώς, Λούρος, Μπέικος, Κουφογεώργος, Τζιάνης, Καραστέργιος, Αλεξανδρής, Κέκιας, Κοκώνης.

 

Η Νέα Αρτάκη

Η Νέα Αρτάκη προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες, στην Άρτα με την τοπική Αναγέννηση (0-0) και εντός έδρας με τη Θύελλα Κατσικά (1-1) και έρχεται στον Βόλο για το «διπλό» προκειμένου να πλησιάσει στην κορυφή, αφού με 11 βαθμούς βρίσκεται στο -4 από αυτή.

Προπονητής της ομάδας από την Εύβοια είναι ο Δημήτρης Μαγκαφίνης, ενώ το ρόστερ της είναι το παρακάτω:

Τερματοφύλακες: Διαμαντής, Ντουμάνης.

Αμυντικοί: Βρετός, Γερλογιάννης, Καρλατήρας, Μερτύρης, Νόνης, Παπαδημητρίου, Στασινόπουλος, Τσούπρος, Φισκατώρης.

Μέσοι: Βελής, Ιορδανίδης, Καλτσάς, Λάμπρου, Ντελέκος, Ταυταρίδης, Δ. Χατζηστάμου, Απ. Χατζηστάμου.

Επιθετικοί: Ζαχαράκης, Παπαδάκης, Σέχου, Σκριβάνος, Σπηλιώτης, Τσόφλιος.

 

«Σφυρίζει» ο Δημεράς

Διαιτητής στον σημερινό αγώνα ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Δημεράς της ΕΠΣ Λάρισας, ο οποίος θα έχει ως βοηθούς τους Θωμά Βαλιώτη και Μωυσή Τοπαλσάββα, που επίσης ανήκουν στην ΕΠΣ Λάρισας. Παρατηρητής τους θα είναι ο Ιωάννης Κρίκης της ΕΠΣ Τρικάλων.

Ο κ. Δημεράς «σφυρίζει» για τρίτη σερί σεζόν σε αγώνες Γ’ Εθνικής. Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε ότι ήταν ο διαιτητής στον αγώνα Αστέρας Σταυρού-Μαγνησιακός 0-0 στις 4 Οκτωβρίου.

Share
Ετικέτες: Μαγνησιακός

Πρόσφατα άρθρα

Μετά από «σύντομη» εκεχειρία οι μάχες με την Χαμάς θα συνεχιστούν για τουλάχιστον δύο μήνες

Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Γιοάβ Γκάλαντ δήλωσε ότι μόλις λήξει η «σύντομη» προσωρινή εκεχειρία…

23 Νοεμβρίου 2023

Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ για διάσπαση: Αντιδημοκρατική στάση, παραβίασαν τη διπλή εντολή των αριστερών ψηφοφόρων

«Η σημερινή διάσπαση, δυστυχώς δεν αποτελεί έκπληξη. Είχε προαναγγελθεί εδώ και καιρό. Είναι όμως ένα…

23 Νοεμβρίου 2023

Κακοκαιρία: Σφοδρές βροχοπτώσεις στην Εύβοια – «Ποτάμια» οι δρόμοι, βίντεο

«Άνοιξαν οι ουρανοί» το απόγευμα της Πέμπτης στην Εύβοια, τη στιγμή που κύμα κακοκαιρίας επηρεάζει…

23 Νοεμβρίου 2023

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Η υπερκατανάλωση αντιβιοτικών μπορεί να προκαλέσει μέχρι και 10 εκατ. θανάτους έως το 2050

Η υπερκατανάλωση αντιβιοτικών βλάπτει σημαντικά την αποτελεσματικότητά τους και αυξάνει την αντίσταση στις αντιμικροβιακές ουσίες…

23 Νοεμβρίου 2023

Η Αθήνα φόρεσε τα γιορτινά της – Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα

Φως γέμισε το κέντρο της Αθήνας, με τη λάμψη να δίνεται από τη φωταγώγηση του…

23 Νοεμβρίου 2023

Ο Χαρίτσης επικεφαλής της νέας ΚΟ – Ρόλους και όνομα αποφασίζουν το Σαββατοκύριακο ομάδα Αχτσιόγλου και Ομπρέλα

Τη διανομή των κοινοβουλευτικών ρόλων αναμένεται να αποφασίσουν το Σαββατοκύριακο οι αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ…

23 Νοεμβρίου 2023