Τοπικά

Υπό την απειλή λουκέτου θα διεκδικήσει κονδύλια για τα σχολεία ο Δήμος Βόλου

Να κλείσουν τα σχολεία μια εβδομάδα, με τον δήμο «μπροστάρη», θα παροτρύνει την σχολική κοινότητα η δημοτική αρχή, προκειμένου να διεκδικηθούν κονδύλια για τα σχολεία, των οποίων οι μαθητές κάνουν μάθημα σε κοντέϊνερ. Θα διεκδικηθούν κονδύλια για τα σχολεία και εάν δεν δοθούν, θα προτείνει ο Δήμος Βόλου λουκέτο στα σχολεία εις ένδειξη διαμαρτυρίας.

Στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η δημοτική αρχή πήρε πίσω το ζήτημα με τις απαιτήσεις της ΔΕΥΑΜΒ από τα σχολεία.

«Ασχοληθείτε με την μεγάλη σας παράταξη και όχι με την δική μου. Σέβομαι την ηλικία σου, μην κουράζεσαι με μας»… είπε η Νάνσυ Καπούλα όταν την κάλεσε ο Αχ. Μπέος να παραιτηθεί. Ο Ιάσονας Αποστολάκης δήλωσε πως η παράταξή του θα ασχολείται με όλα τα θέματα της πόλης, όσο και αν ενοχλεί την δημοτική αρχή.

O Α. Μπέος είπε πως θα διεκδικήσει από το ΕΣΠΑ ή το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Επίσης είπε πως έχει ραντεβού στο Υπουργείο Πολιτισμού στις 30 Σεπτεμβρίου.

O κ. Αποστολάκης άσκησε κριτική για το γεγονός ότι η δημοτική αρχή δεν έπραξε τίποτα επί πέντε χρόνια για τα σχολεία.

Ο κ. Αποστολάκης έθεσε εμμέσως και το θέμα της ΕΡΓΗΛ με την λήξη συνεργασίας του δικηγόρου Γ. Καραγκιόζου με τη ΔΕΥΑΜΒ . Ο Α. Μπέος ανέφερε πως η ΔΕΥΑΜΒ δίνει μάχη και αναφέρθηκε στη σχέση με τον κ. Καραγκιόζο αλλά επισήμανε γενικώς και αορίστως πως ιδιώτες μπορούν να λαδώνουν και ο δήμος πάει με τον σταυρό στο χέρι.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το