Τοπικά

Υπηρεσίες στα μέλη της από την ΟΕΒΕΜ

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Μαγνησίας (Ο.Ε.Β.Ε.Μ.) κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από 19.00 μ.μ. έως 21.00 μ.μ., είναι ανοιχτή για την προσέλευση των μελών της που χρήζουν συμβουλευτικής υποστήριξης για νομικά, ασφαλιστικά και οικονομικά θέματα.
Σκοπός είναι η επίλυση θεμάτων που ανακύπτουν κατά την άσκηση της επαγγελματικής δραστηριότητας, με δωρεάν παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.
Σημειώνεται πως η υπηρεσία αυτή δεν υποκαθιστά δικηγόρους, ούτε διεκπεραιώνει δικηγορικές υποθέσεις αλλά παρέχει γενικές πληροφορίες στα μέλη της ΟΕΒΕΜ σε σχέση με την ισχύουσα νομοθεσία και δίνει κατευθύνσεις για τους τρόπους επίλυσης τυχόν προβλημάτων τους. Δεν θα περιλαμβάνει εκπροσώπηση των μελών ενώπιον των δικαστικών αρχών. Η υποστήριξη παρέχεται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, 19.00 – 21.00 στα γραφεία της ΟΕΒΕΜ, Π. Μελά 43-45 , 1ος όροφος. Τα μέλη της ΟΕΒΕΜ μπορούν επίσης να απευθύνουν γραπτά ερωτήματα στέλνοντας το ονοματεπώνυμό τους και τηλέφωνο επικοινωνίας στο e-mail: [email protected] ή με φαξ στο 24210-32780.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το