Αθλητισμός

Υπέγραψαν Καραμπάς και Γελαδάρης

Οι Γιάννης Καραμπάς και Λάζαρος Γελαδάρης είναι και με τη… βούλα ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς χθες υπέγραψαν και ανακοινώθηκε η απόκτησή τους από τη διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του συλλόγου.

Ο Γιάννης Καραμπάς

Ο πρώτος μετέχει εδώ και αρκετές ημέρες στην προετοιμασία των «ερυθρολεύκων», ενώ αγωνίστηκε και σε όλα τα φιλικά τους παιχνίδια. Ο δεύτερος εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο φιλικό με τον Πηλέα, στο οποίο σκόραρε κιόλας. Η «Θ» έγραψε άμεσα για τη συμφωνία μαζί του, καθώς ποτέ δεν τέθηκε θέμα να δοκιμαστεί. Εξάλλου, πέρυσι είχε συνεργαστεί στον Πιερικό με τον Μιχάλη Ζιώγα ο οποίος γνωρίζει άριστα τις δυνατότητές του.
Οι ανακοινώσεις του Ολυμπιακού με τα βιογραφικά των δύο παικτών έχουν ως εξής:
Για τον Καραμπά: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει κι επίσημα την έλευση στην ομάδα του Γιάννη Καραμπά.
Ο Γιάννης Καραμπάς γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου του 1995 στη Θεσσαλονίκη και παίζει στη θέση του μέσου. Ξεκίνησε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, όπου παρέμεινε δύο χρόνια (2006-2008). Είχε ενταχθεί στην Εθνική Παίδων Κ17, ενώ συμμετείχε και στο EURO Κ17.
Την περίοδο 2013-2014 φόρεσε τη φανέλα της Καλλονής στην Κ20, ενώ η επόμενη χρονιά τον βρίσκει στον Αγροτικό Αστέρα, έχοντας τη χρονιά 2014-15 τρεις συμμετοχές και το 2015-16 15 συμμετοχές και ένα γκολ, στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν ο Γιάννης Καραμπάς κατέγραψε 21 συμμετοχές και ένα τέρμα με την ομάδα της ΑΠΕ Λαγκαδά. Η Δ.Ε. τον καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Ο Λάζαρος Γελαδάρης

Για τον Γελαδάρη: Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει κι επίσημα την έλευση στην ομάδα του Λάζαρου Γελαδάρη.
Ο Λάζαρος Γελαδάρης αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού και πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με την ομάδα του Πιερικού.
Έχει αγωνιστεί την περίοδο 2012-2013 στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία και παρέμεινε στην ομάδα για άλλες δύο χρονιές. Την σεζόν 2015-2016 αγωνίστηκε στην Πύδνα Κίτρους, καταγράφοντας 12 συμμετοχές. Η Δ.Ε. τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται πολλές «ερυθρόλευκες» επιτυχίες».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Παρασκευής 31/5

Το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων έχει ως εξής: ΕΡΤ 3 20.00 Παναθηναϊκός-Άρης -Ζ- (Α1…

31 Μαΐου 2024

Διάκριση εκπαιδευτικού σε Διεθνή Λογοτεχνικό Διαγωνισμό

Η καθηγήτρια φιλόλογος του Μουσικού Σχολείου Βόλου Άννα Μαρία Κουτσιρίμπα διακρίθηκε κατά τον 4ο Διεθνή…

31 Μαΐου 2024

Αίτημα χρηματοδότησης για σήμανση- στείρωση αδέσποτων από τον Δήμο Αλμυρού

  Να βάλει “φρένο” στο μεγάλο πρόβλημα με τα αδέσποτα θέλει να βάλει ο Δήμος…

31 Μαΐου 2024

Αποκατάσταση ζημιών στο Πτελεό

  Σε φάση υλοποίησης εισέρχεται το έργο της αποκατάστασης των ζημιών στην αγροτική και εσωτερική…

31 Μαΐου 2024

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΙΛΤ. ΧΙΩΛΟΥ

Με τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΙΛΤ. ΧΙΩΛΟΥ ταξίαρχου…

31 Μαΐου 2024

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΛΑΓΕΡΑ

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδελφού…

31 Μαΐου 2024