Ελλάδα

Υμηττός: Εντοπίστηκε και ο τρίτος 15χρονος που αγνοούνταν

Bρέθηκε ελαφρά τραυματισμένος ο 15χρονος που αγνοούνταν στον Υμηττό εν μέσω της σφοδρής κακοκαιρίας Μήδεια, η οποία χτυπά την αττική τις τελευταίες ώρες την Αττική. Σημειώνεται ότι οι Αρχές έδωσαν μεγάλη μάχη για τον εντοπισμό του, ενώ και οι άλλοι δύο φίλοι του εντοπίστηκαν και είναι καλά στην υγεία τους. Σημειώνεται ότι το τρίτο παιδί που αγνοούνταν εντοπίστηκε από κυνηγούς ενώ οι δύο φίλοι του από την Πυροσβεστική.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το αγόρι βρέθηκε στο Κορωπί και συγκεκριμένα στη θέση Σέσι και ίσως μεταφερθεί προληπτικά σε νοσοκομείο.

Οι τρεις ανήλικοι ξεκίνησαν από την Ηλιούπολη για να φτάσουν στον Υμηττό. Οι δύο από την παρέα που εντοπίστηκαν κατάφεραν να καλέσουν το 112 και δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο. Στην επιχείρηση της Πυροσβεστικής συμμετέχουν 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα, καθώς και ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 1ης ΕΜΑΚ.
Για το συμβάν ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού, Γιάννης Κωνσταντάτος ο οποίος έδωσε εντολή να κινηθούν προς το σημείο και οι εθελοντικές ομάδες του Συνδέσμου.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το