Τοπικά

Υγειονομικό υλικό για τις ανάγκες της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου από την ΕΚΠΟΛ

Στη δωρεάν παραχώρηση υγειονομικού υλικού, απαραίτητου για τις ανάγκες λειτουργίας της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου, προχώρησε σήμερα η Εταιρεία Κοινωνικής Παρέμβασης και Πολιτισμού (ΕΚΠΟΛ) της Περιφέρειας Θεσσαλίας, συνεχίζοντας με αυτό τον τρόπο τις κοινωνικές της παρεμβάσεις.
Ο πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ κ. Κίτσιος με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη, παρέδωσαν στην Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων ΕΛΕΠΑΠ Παράρτημα Βόλου κ. Παπαγεωργάκη, υγειονομικό υλικό και υλικά προστασίας, όπως ποδονάρια, ποδιές και μάσκες.
Η κ. Παπαγεωργάκη παραλαμβάνοντας τα υλικά, ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο της ΕΚΠΟΛ κ. Κίτσιο και την Αντιπεριφερειάρχη κ. Κολυνδρίνη, τονίζοντας ότι τέτοιες κινήσεις τονώνουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. Από την πλευρά τους, τόσο η κ. Κολυνδρίνη, όσο και ο κ. Κίτσιος ανέφεραν «Η ΕΚΠΟΛ συνεχίζοντας το κοινωνικό της έργο, παρέδωσε υγειονομικό υλικό στην ΕΛΕΠΑΠ που είναι απαραίτητο για τη λειτουργία του συγκεκριμένου Ιδρύματος. Η ΕΚΠΟΛ και η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζουν να στέκονται δίπλα στις τοπικές κοινωνίες και σε Ιδρύματα παρέχοντας ουσιαστική στήριξη, σε όλους τους τομείς. Η ΕΛΕΠΑΠ Βόλου είναι φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο με πλούσια δράση και έργο. Έχει προσφέρει θεραπευτικά προγράμματα και υποστήριξη σε εκατοντάδες παιδιά από τη Μαγνησία, καθώς και από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας και νοιώθουμε την ανάγκη να είμαστε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους που παρέχουν σημαντικό έργο σε άτομα που έχουν άμεση ανάγκη ιατρικής φροντίδας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το