Τοπικά

Υγειονομικά πρωτόκολλα για τους υποψηφίους του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας ενημερώνει τους υποψηφίους του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Ιουνίου 2021 που θα εξετασθούν στις 5 και 6 Ιουνίου 2021 στο Εξεταστικό Κέντρο Μαγνησίας (1ο Γενικό Λύκειο Βόλου) ότι οι εξετάσεις θα διεξαχθούν σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπ’αριθμ. Δ1α/ΓΠοικ.33506/29-05-2021 ΚΥΑ (ΦΕΚ Β΄ 2233/2021) υγειονομικά πρωτόκολλα έναντι της διάδοσης της πανδημίας COVID-19.

Στο πλαίσιο αυτό, οι υποψήφιοι πρέπει να φέρουν μαζί τους και να επιδεικνύουν στους υπευθύνους του εξεταστικού κέντρου για κάθε ημέρα εξετάσεων -πέρα από τα έγγραφα που προβλέπονται στην υπ’αρ. 49605/A5/29-04-2021 προκήρυξη και τις οδηγίες προς υποψηφίους (έγγραφο ταυτοπροσωπίας, δελτίο εξεταζομένου)- και εκτυπωμένη από το σύστημα ή χειρόγραφη βεβαίωση/Δήλωση αρνητικού αποτελέσματος COVID-19 (ύστερα από την πραγματοποίηση self-test, rapid test ή PCR test), η οποία υπογράφεται από τον εξεταζόμενο εάν είναι ενήλικος/η ή από τον γονέα/κηδεμόνα του εάν πρόκειται για ανήλικο-η.

Υποχρεωτική επίσης είναι για κάθε υποψήφιο η χρήση μη ιατρικής μάσκας τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους εξωτερικούς χώρους του Εξεταστικού Κέντρου.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το