Τοπικά

Ξυλοφόρτωσαν 20χρονο έξω από το Πολυκλαδικό Λύκειο Bόλου “Θ”

xilodarmos

Ένα περίεργο περιστατικό αναστάτωσε προχθές το πρωί την εκπαιδευτική κοινότητα του Πολυκλαδικού Λυκείου Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας εξωσχολικός εισήλθε χθες το πρωί και σε ώρα διδασκαλίας στο προαύλιο του σχολείου. Ο εξωσχολικός έγινε αντιληπτός από καθηγητές, που του ζήτησαν να αποχωρήσει, όπως και έγινε, με τον εξωσχολικό να κάθεται έξω από τα κάγκελα του σχολείου.

Κάποια στιγμή λίγο αργότερα, εμφανίστηκε ένα ΙΧ αυτοκίνητο, από το οποίο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατέβηκαν δύο άνδρες, που ξυλοκόπησαν τον νεαρό εξωσχολικό και αποχώρησαν γρήγορα.

Οι εκπαιδευτικοί του Πολυκλαδικού που είδαν την σκηνή, ενημέρωσαν αμέσως την Αστυνομία για το περιστατικό και στην περιοχή έσπευσε όχημα της Ασφάλειας Βόλου, που προσήγαγε τον εξωσχολικό. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία αργότερα, πρόκειται για έναν 20χρονο Βούλγαρο υπήκοο, ο οποίος ωστόσο δεν απασχολεί τις αστυνομικές αρχές, γι’ αυτό και μετά την εξακρίβωση των στοιχείων του αφέθηκε ελεύθερος από την Αστυνομία. Ο Βούλγαρος δεν κατάγγειλε ξυλοδαρμό στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, καθημερινά γίνονται περιπολίες από τις μηχανοκίνητες μονάδες της Αστυνομίας έξω από σχολικά συγκροτήματα, προκειμένου να ελέγχεται η παρουσία ή η παράνομη δράση εξωσχολικών στοιχείων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το