Ελλάδα

Ξύλο και χημικά – Φοιτητές και ΑΝΤΑΡΣΥΑ προσπάθησαν να εισβάλουν στη Βουλή (video, photos)

Επεισόδια σημειώθηκαν μετά το τέλος της πορείας του ΠΑΜΕ εναντίον του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα που συζητείται στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, στις 14:00 μία ομάδα διαδηλωτών που συμμετείχε στην πορεία του ΠΑΜΕ, φοιτητές και μέλη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, προσπάθησαν να εισβάλουν στο Κοινοβούλιο από την πλευρά του Μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη.

Ωστόσο, αστυνομικοί (δυνάμεις ΥΜΕΤ) τους εμπόδισαν και ήρθαν στα χέρια με τους διαδηλωτές, κάνοντας μάλιστα χρήση χημικών για να τους απομακρύνουν από το σημείο.

Δείτε το βίντεο από τα επεισόδια μπροστά στη Βουλή:

τ

Publiée par Iefimerida sur Vendredi 12 janvier 2018

ÌéêñïÝíôáóç åðéêñáôçóå óôçí ðïñåßá ôùí ðñùôïâÜèìéùí óùìáôåßùí,üôáí ïìÜäá äéáäçëùôþí ðñüóðáèçóå íá åéóâÜëåé óôçí âïõëÞ áðü ôçí ìðñïóôéíÞ åßóïäï,ÐáñáóêåõÞ 12 Éáíïõáñßïõ 2018 (EUROKINISSI/ÓÙÔÇÑÇÓ ÄÇÌÇÔÑÏÐÏÕËÏÓ)

 

Μπροστά από τη Βουλή η πορεία του ΠΑΜΕ κατά του πολυνομοσχεδίου

Publiée par Iefimerida sur Vendredi 12 janvier 2018

Κουτσούμπας: Τους έχουμε ήδη προειδοποιήσει: έσπειραν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες

«Τους έχουμε ήδη προειδοποιήσει: έσπειραν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες. Και η τροπολογία, ο νόμος, για την κατάργηση ουσιαστικά του δικαιώματος στην απεργία και οι πλειστηριασμοί ακόμα και πρώτης κατοικίας και όλα τα άλλα αντεργατικά μέτρα που περιέχονται σε αυτό το αισχρό πολυνομοσχέδιο θα μείνουν όλα ανενεργά, θα καταργηθούν στην πράξη από το ίδιο το λαϊκό κίνημα μέχρι την οριστική κατάργησή τους από την ταξική πάλη από την λαϊκή συμμαχία» δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας, στην απεργιακή συγκέντρωση, εργατικών κέντρων, ομοσπονδιών και σωματείων στην Ομόνοια.
«Έτσι λοιπόν συνεχίζουμε κάθε μέρα δυναμικά, αγωνιστικά, ταξικά γιατί μόνο έτσι μπορεί να προχωρήσει μπροστά ο λαός μας» πρόσθεσε ο κ. Κουτσούμπας

Προηγήθηκε συγκέντρωση συλλογικοτήτων στα Προπύλαια.

Πηγή: iefimerida

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το