Ελλάδα

Ξουλίδου σε Καμμένο: Πρέπει να φύγεις, πρόδωσες το κόμμα

ÁÈÇÍÁ - ÊÁÔÁÈÅÓÇ ÓÔÏÍ ÅÉÓÁÃÃÅËÅÁ ÔÇÓ ÂÏÕËÅÕÔÏÕ ÔÙÍ ÁÍ.ÅË. ÓÔÁÕÑÏÕËÁÓ ÎÏÕËÉÄÏÕ (EUROKINISSI/ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ ÆÙÍÔÁÍÏÓ)
Προδομένη από τον ηγέτη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, εμφανίστηκε σήμερα η πρώην βουλευτής του κόμματος Σταυρούλα Ξουλίδου, η οποία ζήτησε την παραίτηση του υπουργού από την ηγεσία των ΑΝΕΛ.

«Ο Πάνος Καμμένος έχει παραχαράξει όλες τις κόκκινες γραμμές της ιδρυτικής διακήρυξης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Από αναγκαίο καλό έχει φτάσει να είναι συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε σήμερα μιλώντας στο Βήμα FM η πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης σημειώνοντας πως: «παραμένω Ανεξάρτητη Ελληνίδα, θεωρώ  πως η ηγεσία μας μας πρόδοσε, οπότε πρέπει να αλλάξει η ηγεσία και οι ΑΝΕΛ να επιστρέψουν στην ιδρυτική τους διακήρυξη».

Οι δηλώσεις έγιναν σε συνέχεια της χθεσινής διαδικτυακής της επίθεσης προς τον αρχηγό της, όπου έγραψε:

«Οι ΑΝΕΛ πρέπει να αλλάξουν ΧΘΕΣ ηγεσία. Πρόδωσε τον κόσμο που τους ψήφισε. Είναι χειρότερη από Σαμαρά και Βενιζέλο. Δυο φορές προδοτική και δοσίλογη».

Σε ερώτηση αν η κριτική πηγάζει από το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος δεν πραγματοποίησε την υπόσχεση ένταξή της στο κυβερνητικό σχήμα μετά την καθυστέρηση που είχε ως αποτέλεσμα τη μη συμμετοχή της κας Ξουλίδου στις εκλογικές λίστες του Σεπτεμβρίουμ, η ίδια το αρνήθηκε κατηγορηματικά επαναλαμβάνοντας ότι η ίδια δεν ζήτησε ποτέ τίποτα από τον ηγέτη των ΑΝΕΛ.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το