Τοπικά

«Ξηλώθηκε» η νησίδα στην Παπαδιαμάντη – Επιλογή Ευθύνης: Με καταδρομικές επιχειρήσεις διαχειρίζονται τις υποθέσεις της πόλης

Λίγες ώρες μετά την κατά πλειοψηφία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για την απομάκρυνση τμήματος νησίδας στη συμβολή των οδών Παπαδιαμάντη-Φιλαδελφείας-Βυζαντίου, η δημοτική αρχή Βόλου προχώρησε σήμερα στο “ξήλωμα” της νησίδας.

Η παρέμβαση σημειώθηκε γύρω στις 9 το πρωί από συνεργείο του εργολάβου, παρουσία στελεχών του Δήμου Βόλου.

Υπενθυμίζεται ότι χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης εξέφρασαν τις διαφωνίες τους για την απομάκρυνση της νησίδας στην Παπαδιαμάντη-Φιλαδελφείας-Βυζαντίου, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μια παρέμβαση που συνδέεται άμεσα με τον σχεδιασμό για τη διάνοιξη της οδού Καραμπατζάκη.

Επιλογή Ευθύνης: «Με καταδρομικές επιχειρήσεις διαχειρίζονται τις υποθέσεις της πόλης»

Με αφορμή το γκρέμισμα της νησίδας στη Φιλαδελφείας-Βυζαντίου-Παπαδιαμάντη από τη δημοτική αρχή, η παράταξη «ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ-ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» σχολίασε:
«Η δημοτική αρχή απέδειξε, για μια ακόμη φορά, ότι μόνο με καταδρομικές επιχειρήσεις μπορεί πια να διαχειριστεί τις υποθέσεις της πόλης. Πανικόβλητη, απομονωμένη από τον «εχθρό λαό» και σε πλήρη αποδρομή, προσπαθεί να επιβάλει τη θέλησή της ετσιθελικά, με πολιτικό τραμπουκισμό, γράφοντας στα παλιά της τα παπούτσια νόμους, θεσμούς και δημοκρατία.
Όμως, ό,τι και να κάνει, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Το μόνο που αναρωτιόμαστε, είναι μέχρι πότε θα συνεχιστεί η προκλητική ανοχή των ελεγκτικών μηχανισμών.».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το