Ελλάδα

Ξέσπασμα μητέρας Τοπαλούδη: Σε 8 χρόνια θα πάνε στο νησί τους οι στυγνοί εγκληματίες

Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη μιλώντας για τους δυο δράστες της δολοφονίας. Η ίδια ζήτησε για όσο ζουν οι δολοφόνοι του παιδιού τους της να παραμείνουν στη φυλακή, «η τιμωρία αυτή δεν είναι αμείλικτη ούτε παραδεγματική. Σε 8 χρόνια αυτοί οι στυγνοί εγκληματίες μπορεί να παίρνουν άδεια να πάνε στο νησί τους, την υπέροχη Ρόδο».

«Εμένα όμως με υποχρέωσαν σε έναν αιώνιο θάνατο. Έκαναν το σπίτι μου φυλακή και το δωμάτιο κελί μου», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Η Ελένη δεν γυρνάει όποια κι αν ήταν η ποινή», είπε η μητέρα της Ελένης, δηλώνοντας παράλληλα ικανοποίηση για την διαδικασία της δίκης και υποστηρίζοντας την Εισαγγελέα, «απέδειξε ότι είναι εισαγγελέας με μεγάλα γράμματα και δεν μπορεί να την κακολογούν. Έχει τεράστια μόρφωση και ανάστημα».

Η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης ξέσπασε στη συνέχεια για τους δράστες αλλά και τους γονείς τους, ενώ ο θείος της τόνισε πως εάν υπήρχε μια μικρή μεταμέλεια από πλευράς των δραστών και των οικείων τους, θα ήταν διαφορετική και η δική τους στάση.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το