Ελλάδα

Ξέσπασε σε κλάματα η μητέρα του 22χρονου: «Στα social media του λένε να αυτοκτονήσει»

Τριήμερη προθεσμία ζήτησε και έλαβε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ο 22χρονος που κατηγορείται για τη σεξουαλική επίθεση σε βάρος νεαρής στη Νέα Σμύρνη, αλλά και άλλων γυναικών.
Ο κατηγορούμενος, ο οποίος αντιμετωπίζει την πλημμεληματικού βαθμού κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, θα κρατηθεί έως ότου οδηγηθεί ξανά την ερχόμενη Δευτέρα στο δικαστήριο.
Στο δικαστήριο κατέθεσε ο ίδιος, αλλά και η μητέρα του, προκειμένου να πειστεί η έδρα ώστε ο νεαρός να αφεθεί ελεύθερος μέχρι τη δίκη του, αίτημα που τελικά απορρίφθηκε. «Δεν υπάρχει περίπτωση φυγής. Θα είμαι εδώ, στο δικαστήριο. Θέλω να τελειώσει γρήγορα αυτό και για την οικογένειά μου», είπε ο κατηγορούμενος.

Συντετριμμένη η μητέρα του 22χρονου: «Δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί στο παιδί μας να συμβαίνει κάτι»
Η μητέρα του, η οποία, όπως δήλωσε, είναι κοινωνική λειτουργός και εργάζεται με εφήβους, κατέθεσε στο δικαστήριο: «Το παιδί μου είναι εξαιρετικό, είναι φοιτητής, έχει τη δουλειά του, έχει την κοπέλα του, είμαι συντετριμμένη. Δεσμεύομαι να είμαι συνέχεια μαζί του, είμαι και σε επαφή με ψυχολόγο για να κάνει ψυχοθεραπεία, μήπως συμβαίνει κάτι. Ο γιος μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το ίδιο και ο αδελφός του, ο οποίος είναι φοιτητής».

Στη συνέχεια δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας προς την έδρα: «Είμαστε συνέχεια κοντά στα παιδιά μας κι εγώ και ο άντρας μου. Δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί στο παιδί μας να συμβαίνει κάτι. Αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί μου θα το είχα αντιμετωπίσει. Θα εμφανιστεί σίγουρα στο δικαστήριο. Στα social media το τι λέγεται… Του λένε να αυτοκτονήσει και ο ίδιος και ο άλλος μου ο γιος».

Δικηγόρος 22χρονου: «Είναι διογκωμένη η υπόθεση -Δεν μπορεί καν να βγει έξω, θα τον σκοτώσουν»
Ο δικηγόρος του 22χρονου, Γιώργος Μυταλούλης, υποστήριξε: «Η αναγνώριση δεν έγινε με άλλους δέκα. Υπάρχει τεκμήριο αθωότητας. Δεν θα πάθει κάτι η Δικαιοσύνη αν αφεθεί ελεύθερος για δυο μέρες. Να τον δείτε με συμπάθεια. Είναι ένα παιδί 22 χρόνων. Είναι δυνατόν να βγει έξω να κάνει τα ίδια; Δεν μπορεί καν να βγει έξω. Θα τον σκοτώσουν. Υπάρχουν 2.500 ύβρεις στο Facebook».

Ο κ. Μυταλούλης, μιλώντας στους δημοσιογράφους, τόνισε: «Είναι διογκωμένη η υπόθεση. Θα καταδειχθεί η πραγματική διάσταση του θέματος. Αυτή τη φορά τα social media λειτούργησαν αρνητικά. Μιλάμε ότι έχει γίνει μια φρενίτιδα. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί, από μια εξαιρετική οικογένεια».
Πηγή: iefimerida.gr

Share

Πρόσφατα άρθρα

Καθηλωμένα 171 αεροσκάφη της Boeing μετά το θρίλερ στα 16.000 πόδια – Κατασκευαστικό πρόβλημα, βλέπει ειδικός

Σε κατασκευαστική ανεπάρκεια πιθανότατα οφείλεται η αποκόλληση μέρους της ατράκτου του αεροσκάφους Boeing 737 Max…

8 Ιανουαρίου 2024

Δολοφονία αστυνομικού στου Ρέντη: Χώρο οργανωμένων κάτω από τις εξέδρες έψαχνε η ΕΛ.ΑΣ στο «Καραϊσκάκης»

Παρουσία εισαγγελικού λειτουργού έγινε η έρευνα πραγματοποιήθηκε η αστυνομική έρευνα στις εγκαταστάσεις του γηπέδου του…

8 Ιανουαρίου 2024

Πιλότος… ληστής: Έκλεψε αεροπλάνο 80.000 δολαρίων και πέταξε πάνω από 100 μίλια

Ένας άνδρας από το Άινταχο συνελήφθη αφού έκλεψε ένα αεροπλάνο από ένα υπόστεγο στο Βόρειο…

8 Ιανουαρίου 2024

Κύμα ψύχους σαρώνει την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη: -29,5 βαθμοί στη Λετονία

Το κύμα ψύχους που πάγωσε τις σκανδιναβικές χώρες τις τελευταίες ημέρες πλήττει την κεντρική και…

8 Ιανουαρίου 2024

Παραιτήθηκε η πρωθυπουργός της Γαλλίας

Η πρωθυπουργός της Γαλλίας Ελίζαμπεθ Μπορν υπέβαλε την παραίτησή της, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η γαλλική…

8 Ιανουαρίου 2024

Συνεχίζονται οι κλοπές μεταλλικών αντικειμένων από τα κοιμητήρια της Καρδίτσας

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις φαίνεται να έχει πάρει το φαινόμενο των κλοπών καντηλιών και μεταλλικών αντικειμένων από…

8 Ιανουαρίου 2024