Ελλάδα

Ξέσπασε η μητέρα της Αννυ: Θα τον σκοτώσω και θα πάω κι εγώ φυλακή

Áðü ôçí Óõíåäñßáóç ôïõ Õðïõñãéêïý Óõìâïõëßïõ óôçí Áßèïõóá Õðïõñãéêïý Óõìâïõëßïõ, óôç ÂïõëÞ, ÊõñéáêÞ 13 Ìáñôßïõ 2011.   ÁÐÅ ÌÐÅ/www.papandreou.gr/ÂÁÓÉËÇÓ ÖÉËÇÓ

Οργισμένη εμφανίστηκε η 25χρονη μητέρα της άτυχης Αννυ, η οποία μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega μέσα από τα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, την ώρα που ο 27χρονος παιδοκτόνος έμπαινε στο κελί της απομόνωσης στις φυλακές της Κέρκυρας.

«Μπορώ να τον σκοτώσω να πάω κι εγώ φυλακή. Να τον σκοτώσω να πάω φυλακή. Αυτό θα κάνω. Μου κατέστρεψε τη ζωή. Τον βρήκα εδώ στην Ελλάδα, εδώ έπιασα έγκυος, εδώ έχασα όλα», δήλωσε για τον 27χρονο.

Η μητέρα της 4χρονης, η οποία θα απολογηθεί την Πέμπτη κατηγορούμενη για ψευδορκία και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, υποστήριξε ότι δεν γνώριζε την φρίκη.

Ερωτηθείσα αν ο 27χρονος τής είχε πει κάτι απάντησε: “Όχι, τίποτα. Μου έδινε μόνο ευκαιρίες να πιστεύω γιατί θα βρεθεί η μικρή. Μου έλεγε: Ο Θεός θα μας τη δώσει, η αστυνομία θα μας βοηθήσει. Εσύ όταν θα τη δεις, όσο και χρόνο να περάσει όταν θα τη δεις στα μάτια της θα καταλαβαίνεις γιατί είναι το δικό σου”.

Υποστήριξε ακόμη ότι όλες αυτές τις ημέρες ο 27χρονος έπαιζε θέατρο, προσπαθώντας να την πείσει ότι είναι ζωντανή.

«Του έλεγα εγώ διάφορα. ‘Τι της έκανες;Το της έκανες; Την πούλησες για λεφτά; Δεν την αγάπαγες;’ Απ’ αυτά που έκανε, μάλλον ήταν θέατρο. Γιατί έκλαιγε κι αυτός. Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. Πώς έκλαιγε; Πώς μπορούσε να μου δίνει ευκαιρίες για τη μικρή; Δεν ξέρω πώς μπορούσε. Και μόνο μου έλεγε: ‘Εγώ σ’αγαπάω πιο πολύ απ’ τη ζωή μου’. Μου το έλεγε συνέχεια όλες αυτές τις μέρες. Μόνο αυτό μου έλεγε», ανέφερε.

Παραδέχθηκε, δε, ότι την χτυπούσε συχνά: “Ήταν πολύ νευρικός άνθρωπος, ήταν ζηλιάρης. Με ζήλευε απ΄τις φίλες μου. Με ζήλευε, με ζήλευε”. Είπε ωστόσο ότι μπροστά της δεν χτυπούσε ποτέ την Άννυ.

Η 25χρονη δήλωσε ακόμη ότι δεν θέλει να πάει φυλακή και ζήτησε συγγνώμη από την Άννυ. “Θέλω να ζητήσω απ΄την Αννούλα μου συγγνώμη. Συγγνώμη για την Άννυ. Συγγνώμη. Μόνο στην Άννυ, σε κανέναν άλλον. Την ήθελα αγκαλίτσα πάρα πολύ. Όταν ήρθα, το μοναδικό πράγμα που ήθελα ήταν να την πάρω αγκαλιά”.

Πηγή:ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το